Per auto naar Spanje

Spanje is fantastisch om per auto doorheen te reizen. U ziet veel van de omgeving en de auto biedt u veel vrijheid. Als u met meerdere chauffeurs bent zou u de afstand van zo'n 1000 km in één dag af kunnen leggen. Zorgt u in dat geval voor voldoende rustpauzen en begin uitgerust aan de reis.

De Spaanse stranden en steden

Naast de beroemde, uitgestrekte stranden zijn ook de Spaanse steden bijzonder. Vooral de gouden drie: Toledo, Cordoba en Sevilla moét u gezien hebben.   Ook Granada met het schitterende Alhambra paleis, het in goede staat bewaard gebleven hoogtepunt van de Moorse cultuur mag u niet missen. Het kan enorm heet zijn midden in de zomer. Een goede airconditoning in de  auto is geen overbodige luxe. Misschien is een dergelijke stedenreis hartje zomer wel niet eens zo'n goed idee. Plan uw reis goed en hou rekening met de Spaanse temperaturen. En mocht u toch gebonden zijn aan de zomervakanties dan is het altijd goed toeven aan de Spaanse stranden of in een museum. Spanje heeft een imposant aantal musea, zoals het Prado in Madrid, de bouwwerken van Gaudí in Barcelona en het Dali Museum in Figueras. Een voettocht door het Spaanse landschap naar Santiago de Compostella is voor velen een moment van reflectie en op die manier een hoogtepunt in het leven.

Handig zoeken naar uw ideale autovakantie in Spanje

Villagrande biedt vakantiehuizen in verschillende prijsklassen prijsklassen en diverse luxe niveaus, geschikt voor een verblijf met of zonder kinderen, met of zonder (privé) zwembad. U kunt hier, bij Villagrande uitgebreid zoeken en eenvoudig reserveren. Zoekt u liever geografisch? Kan ook, Villagrande biedt de mogelijkheid op een landkaart in te zoomen, waarop de vakantiehuizen, die beantwoorden aan uw zoekcriteria automatisch in zicht komen.

×
Copyright © 2017 Villagrande.