Vakantiehuis in Bretagne

Onze vakantiehuizen in Bretagne bevinden zich in een ruige omgeving die omringd is door de zee. Met een sierlijke kustlijn en ongelofelijk gevarieerd landschap mag Bretagne met z’n rijke keltische traditie zich met recht een van de charmantste vakantiebestemmingen noemen. De regio barst van de sportieve activiteiten en beschikt over een aantal werkelijk prachtige eilanden. Ook voor kinderen is het land van de menhirs een leuke vakantiebestemming, zeker als ze Asterix en Obelix hebben gelezen.

De noordkust biedt een  van de meest ontzagwekkende landschappen in Bretagne, met een opeenvolging van smalle riviermondingen, verweerde rotsen, mooie badplaatsen en schilderachtige vissersdorpjes. Tijdens een vakantie in Bretagne zult u zeker uw ogen uitkijken!

Geen bezoeker zou het indrukwekkende Quessant tijdens zijn vakantie mogen missen, vanuit Le Conquet in het meest westelijke puntje neemt u de boot naar dit ruige eiland met ongerepte schoonheid dat voelt als het einde van de wereld. Op dit eiland bevindt zich de meest krachtige vuurtoren ter wereld, de zwart gestreepte Phare de Creac’h.

In de holte van de Bretonse zuidkust, de Golf vanMorbihan liggen talloze eilanden. Vanwege het grotere aantal zonuren en de geleidelijk aflopende zandstranden is de zuidkust zeer aantrekkelijk als vakantiebestemming voor gezinnen met jonge kinderen. Uiteraard zijn er ook hier de vele schilderachtige, kleurrijke vissershavens met gezellige terrasjes en visrestaurants.

Bijna ieder vissersstadje heeft wel een aquarium, maar het Océanopolis in Brest behoort tot de mooiste van Europa, een imponerend aquarium, waar kinderen ook veel zelf kunnen doen, onder meer op de computer. Een ideaal uitstapje voor tijdens uw vakantie in Bretagne.

Voor de sportievelingen onder u is Bretagne een waar paradijs, inspirerende wandelingen langs de spectaculaire kustlijn, fietsen, surfen,  kitesurfen en duiken. Het is weliswaar  niet de Bahama’s, maar er zijn zowel voor experts en beginners interessante mogelijkheden.

Kortom, Bretagne is een authentiek stukje Frankrijk, een mengeling van strand, natuur,  het goede franse leven en een vleugje mysterie. Een fantastische plek voor een geweldige vakantie met het hele gezin in één van onze vakantiehuizen.

Villagrande biedt vakantiehuizen, vakantievilla’s en vakantiewoningen in Bretagne.

Villagrande heeft enkele mooie vrijstaande vakantiehuizen en vakantievilla’s beschikbaar in Bretagne, hier kunt u vanuit een knusse en comfortabele basis van de Bretonse ervaring gaan genieten.

 

 

×
Copyright © 2017 Villagrande.