Vakantiehuis Charente 

In een vakantiehuis in de Charente bevindt u zich in een nog niet massaal door toeristen ontdekte prachtige streek, die grenst aan de Dordogne. Het is een ruimtelijk gebied met uitgestrekte heuvels vol met kleurige zonnebloemen, de ideale omgeving om te genieten van een puur en rustgevend Frankrijk met een zeer vriendelijke bevolking.

Van hieruit is het heerlijk om dagtripjes te maken naar onder andere het bruisende Bordeaux, een levendige en gezellige stad, helemaal fris en in stijl opgeknapt, met vele gezellige terrasjes en restaurantjes, Rue St.Cathérine de grootste winkelstraat van Europa en aan de kade van de Gironde het mirroir d’eau voor plezierige verkoeling. Of brengt u eens een bezoek aan Brantôme, het “Venetië van de Périgord”, een kanotocht midden door dit idyllische plaatsje is een onvergetelijke ervaring. Verder zijn er nog Cognac, wat dacht u van een visite aan een van de beroemde cognachuizen, oa Hennesy, Remy-Martin of Martell, of het beroemde pittoreske wijnstadje Saint-Emilion. Angoulème is een mooie stad gelegen tegen de heuvels, leuke winkeltjes en terrasjes en voor de liefhebber een heuse chocoladefabriek. Voor een van deze dagtripjes moet u rekening houden met een autorit van ongeveer een uur, echter de rit brengt u door mooie landschappen over doorgaans zeer rustige wegen.

Ook dichter bij uw vakantiehuis in de Charente is van alles te beleven, wat u zeker niet mag missen is een visite aan het schilderachtige dorpje Aubeterre sur Dronne, zo mooi dat er regelmatig filmopnames worden gemaakt. Beneden aan de rivier kunt u kanoën, er is een zandstrand en een restauratie. Verder is er bijvoorbeeld nog het meer in Brossac met prachtig zandstrand, terras en snackbar bij het centre sportif & spa en hier is een restaurant met heerlijk terras met uitzicht over het meer.

In een vakantiehuis in de Charente bent u op de juiste plek om heerlijk tot rust te komen, zonder dat u zich een moment hoeft te vervelen.

Villagrande biedt vakantiehuizen, villa’s met zwembad en appartementen in de Charente

Boek nu uw vakantiehuis met zwembad in de Charente, waar u heerlijk kunt genieten van de rust in een fantastische omgeving.

 

×
Copyright © 2017 Villagrande.