Vakantiehuis bij Cannes

In een vakantiehuis bij Cannes bevindt u zich bij een van de meest glamoureuze badplaatsen. Eens was het een klein vissersdorp, heden ten dage is Cannes uitgegroeid tot een bruisende trekplaats voor de internationale jetset, met prachtige paleizen, casino’s, twee jachthavens waar het ene jacht nog groter is dan het andere en als hoogtepunt het jaarlijkse filmfestival.

U kunt hier ontspannen flaneren over de elegante boulevard de la Croisette, een levendige promenade met palmen, bloemperken en modieuze winkels. Het is de ideale plaats om heerlijk relaxed  naar mensen te kijken. Op de mooie zandstranden aan de azuurblauwe zee zijn strandbedden en parasols te huur en men kan in een van de vele strandtentjes van een culinaire lunch genieten.

In het oude gedeelte van Cannes kunt u heerlijk slenteren door de kronkelende nauwe straatjes vol met restaurants en souvenirwinkeltjes. De overdekte markt biedt een ongekende variatie aan verse regionale producten waarmee u in uw vakantiehuis een verrukkelijke maaltijd op tafel kunt toveren.

Een vakantiehuis bij Cannes ligt in het hart van het Côte d’Azur –golfparadijs, waar alle liefhebbers van de kleine witte bal welkom zijn. Er zijn meer dan tien golfbanen in de schaduw van honderd jaar oude pijnbomen, allen gelegen op minder dan 20 minuten van het mooie Cannes.

Boek nu uw vakantiehuis, vakantievilla, of appartement in Cannes bij Villagrande!

Villagrande heeft een veelzijdig aanbod van mooie comfortabele vakantiehuizen in of nabij Cannes en aan de Côte d’Azur.

×
Copyright © 2017 Villagrande.