Vakantiehuis bij Nice

Wanneer u een vakantiehuis bij Nice huurt, bevindt u zich in een prachtige omgeving. De stad Nice heeft met de nauwe steegjes, waslijnen en winkels met verse pasta een erg Italiaanse uitstraling. De lange boulevard met zijn dure hotels en chique winkels laat echter het mondaine karakter weer zien van de Cote d’ Azur.

Nice heeft mooie pleinen, waar de bloemenmarkt wordt gehouden en vele gezellige restaurantjes zich bevinden. Bij Place Rossetti wordt het plein gedomineerd door de kathedraal. Hier bevindt zich ook de beroemde ijssalon Fenocchio met maar liefst 70 verschillende soorten ijs. Ook op cultureel gebied is er genoeg te zien. Bezoek eens een van de vele musea in Nice. En hebt u genoeg van het slenteren in de stad? Neem dan gewoon een duik in de zee, aangezien u vanuit de straatjes in het oude centrum zo naar het strand loopt.

Vanuit uw vakantiehuis bij Nice is veel te doen in de omgeving. Natuurlijk is er de prachtige kust van de Franse Riviera, waar u kunt rijden over slingerende en in rotsen uitgehouwen kustwegen met spectaculaire uitzichten. Maar ook in het rustige achterland zult u genieten. Hier vindt u nog mooie bergdorpjes en uitgestrekte lavendelvelden.

Vanuit Nice is het slechts 30 km naar Cannes, de stad van het filmfestival. Ook moet u zeker een bezoek brengen aan de parfumstad Grasse. Wat verder weg, maar nog prima te doen is St. Tropez. U hoeft zich geen moment te vervelen bij een vakantie in de omgeving van Nice! 

Villagrande biedt vakantiehuizen, vakantievilla's, of appartementen aan in Nice

Villagrande heeft een groot aantal vakantiehuizen bij Nice en aan de Cote d’Azur. 
Nice is eenvoudig te bereiken via het internationale vliegveld dat op slechts 10 km ligt ten westen van de stad. De afstand vanuit Utrecht is 1350 km. Boek nu uw vakantiehuis bij Nice en geniet van zon, zee en een prachtige omgeving!

 

×
Copyright © 2017 Villagrande.