Vakantiehuis bij Saint-Tropez

Een verblijf in een vakantiehuis in de nabije omgeving van Saint-Tropez is een garantie voor een heerlijke zonovergoten vakantie aan de prachige Franse Zuidkust met mooie stranden en een helderblauwe zee. 

Saint-Tropez, van oorsprong een rustig vissersplaatsje is nadat het in de zestiger jaren werd ontdekt door filmsterren als Brigitte Bardot inmiddels getransformeerd in een mondaine badplaats met trendy restaurants, nachtclubs en hippe stranden, een trefpunt voor de beau monde. Achter de jachthaven is het heerlijk slenteren door de kronkelende straatjes vol winkeltjes en gezellige restaurantjes. Strijk neer op een terrasje, bestel een glas rosé en wat vers gevangen vis van het menu van de dag en geniet van het zien en gezien worden.

Op de stranden van Saint-Tropez vindt u een breed scala aan restaurants en cafés aan het water, op sommige stranden worden zelfs modeshows georganiseerd. Daarnaast is er uiteraard de mogelijkheid voor verschillende watersporten zoals jetski en waterskiën. Ook is er in de regio gelegenheid tot golfen op een van de buitengewoon mooie golfbanen.

Bezienswaardig in Saint-Tropez is ook de 16e eeuwse citadel en de 18e eeuwse kerk.

In een vakantiehuis bij Saint-Tropez kunt u genieten van de rust, het ultieme mediterrane gevoel, de geuren en kleuren van de streek, gecombineerd met de trendy levendigheid van deze mythische stad.

Villagrande biedt vakantiehuizen, luxe vakantievilla’s met zwembad en appartementen bij Saint-Tropez

In het aanbod van Villagrande heeft u keus uit verschillende prachtige comfortabele vakantiehuizen bij Saint-Tropez, veelal op uitzonderlijke locaties voor een ideale verblijfplaats aan de Middellandse Zee.

×
Copyright © 2017 Villagrande.