Vakantiehuis bij Bergerac

In een vakantiehuis bij Bergerac bevindt u zich midden in een prachtig gebied, een glooiend landschap vol wijnvelden voor de productie van de voortreffelijke wijnen uit deze regio. Bergerac, een karakteristieke stad is gelegen aan de oevers van de rivier de Dordogne in het midden van de Périgord Pourpre, het stukje Dordogne dat genoemd is naar de kleur van de vele druiven die hier rijkelijk groeien. De stad biedt een buitengewone rijkdom aan natuurlijk en historisch erfgoed, een actief cultureel leven, tal van recreatieve en sportieve activiteiten en niet te vergeten een beroemde gastronomie en zijn eigen wijnen. Een Bergerac wijn heeft een fruitig en “krokant” karakter met als grootste afnemer Nederland, uiteraard bent u in uw vakantiehuis op de juiste plek om heerlijk te genieten van een glaasje van deze regionale wijn.

Vanuit uw vakantiehuis bij Bergerac zijn vele interessante uitstapjes mogelijk, bijvoorbeeld een visite aan een van de schilderachtige dorpjes in de buurt zoals Issigeac, een mooi ommuurd middeleeuws stadje. Of Monpazier, een van de best bewaarde bastides van Frankrijk, waar u heerlijk kunt uitrusten op een terrasje in het pittoreske centrum. In het beroemde chateau Monbazillac kunt u naast een bezichtiging van het mooie kasteel tevens proeven van hun wijnen.

Bij een vakantie in de Dordogne mag natuurlijk een avontuurlijk tochtje met een kano of kajak niet ontbreken, een mooie gelegenheid om niet alleen sportief bezig te zijn, maar ook het landschap vanaf het water te ontdekken, een wereld van verschil.

Villagrande biedt vakantiehuizen, vakantievilla's met zwembad en gites aan bij Bergerac

Wij hebben een mooie diversiteit in het aanbod van vakantiehuizen bij Bergerac, van eenvoudige gite tot kasteel met privé golfbaan. De ligging van onze vakantiehuizen in deze regio is over het algemeen zeer landelijk en rustig.

×
Copyright © 2017 Villagrande.