Vakantiehuis bij Bordeaux

Vanuit een vakantiehuis bij Bordeaux heeft u de gelegenheid tot een visite aan deze unieke stad. Hier zult u vast en zeker verschillende malen het glas heffen met een van Bordeaux’ wereldberoemde wijnen. Bordeaux is de voornaamste stad in het zuid-westelijke deel van Frankrijk. Het is een zeer levendige stad die recentelijk helemaal is opgeknapt, Bordeaux is hot, het aantal gezellige cafeetjes, restaurantjes, winkeltjes, tuinen en musea groeit enorm. De stad wordt vaak aangeduid als “klein Parijs”, de rivaliteit tussen de ” Bordelais” (mensen uit Bordeaux) en “Parisiens” is vaak aanleiding tot levendige discussies.

Bordeaux is gebouwd op de oevers van de rivier de Garonne, op de kade bevindt zich het schitterende “mirroir d’eau”, waterpret voor het hele gezin. Op zondagochtend is er een enorme antiekmarkt.

De omgeving van Bordeaux wordt aan de ene kant gekenmerkt door de uitgestrekte wijnvelden met pittoreske dorpjes zoals het alombekende Saint Emilion, en aan de andere kant natuurlijk de Atlantische kust met uitgestrekte stranden, enorme binnenmeren en surfparadijzen als Lacanau of Arcachon. Allemaal bijzonder leuke uitstapjes die u vanuit uw vakantiehuis in de Bordeaux regio kunt bezoeken.

Villagrande heeft vakantiehuizen, vakantievilla’s met zwembad en gites bij Bordeaux

Villagrande heeft een mooi aanbod van vakantiehuizen nabij Bordeaux. Deze vakantiehuizen zijn landelijk gelegen, sommigen op ongeveer een uur rijden van Bordeaux, echter de voordelen van een verblijf op het heerlijk rustige platteland met een visite aan deze bruisende stad is een mooie combinatie voor een geslaagde vakantie.

 

 

 

×
Copyright © 2017 Villagrande.