Vakantiehuis bij Perigueux

Wanneer u een vakantiehuis in de omgeving van Perigueux boekt bevindt u zich in het centrum van de Dordogne. De statige, doch uiterst gezellige provinciale hoofdstad is een fascinerende ontdekkingstocht door de geschiedenis in combinatie met alle geneugten van deze tijd, een stad met smalle pittoreske winkelstraatjes, knusse pleintjes met uitnodigende terrasjes, een enorme keuze aan restaurantjes en een prachtige kathedraal, de trots van menig Perigourdin. Ook is er voor de liefhebbers een prachtige 18-holes golfbaan in Perigueux, hier bent u op de juiste plek voor zowel golf als après golf. Bij het office tourisme zijn kaarten beschikbaar voor meer dan 200 km. aan wandelpaden voor heerlijke wandelingen door bos, langs de rivier en heerlijke ontspanning op een van de vele picknickplaatsen.

Perigueux ligt centraal voor vele interessante uitstapjes, makkelijk bereikbaar vanuit uw vakantiehuis. Zo bevindt u zich niet ver van het idyllische Brantôme, ook bekend als het Venetië van de Perigord, een schilderachtig stadje iets ten noorden van Périgueux, waar u een onvergetelijke kanotocht kunt maken over de rivier de Dronne die door het stadje kronkelt. Verder zijn er uiteraard de vele kastelen, het veelzijdige mooie landschap, het enorme culturele erfgoed en niet te vergeten de uiterst vriendelijke bevolking die deze streek in de Dordogne tot een zeer geliefde vakantiebestemming maken.

Kortom een verblijf in een vakantiehuis bij Perigueux staat garant voor een heerlijke en veelzijdige vakantie!

Villagrande biedt u vakantiehuizen, vakantievilla’s met zwembad en gites bij Perigueux 

De ligging van onze vakantiehuizen bij Perigueux is zeer landelijk en heerlijk rustig. Ook in de lente en herfst is de Dordogne met zijn milde klimaat een aangename plek om de seizoenen langzaam aan u voorbij te laten glijden.

×
Copyright © 2017 Villagrande.