Vakantiehuis in Sarlat 

Een vakantiehuis in Sarlat en omgeving is een fantastische uitvalsbasis in het meest toeristische gedeelte van de prachtige Dordogne, ook bekend als de Perigord noir, vernoemd naar de truffels die men rijkelijk vindt in deze streek. Sarlat staat met recht bekend als een van de mooiste stadjes van Frankrijk, waar vele films zijn opgenomen in het prachtige middeleeuwse decor. Wanneer u heerlijk door de knusse straatjes met talrijke winkeltjes slentert, vergeet dan vooral niet om ook omhoog te kijken naar defascinerende oude gevels. In de zomermaanden is het centrum van Sarlat elk jaar weer een groot feest met overal openluchttheater en vele gezellige restaurantjes en terrasjes.

In de directe omgeving zijn legio mogelijkheden voor culturele, sportieve, culinaire en andere plezierige uitstapjes. De regio Sarlat is het land van de 1001 kastelen, de drie bekendste zijn Castelnau, het chateau van Beynac en “Les Milandes”, waar Josephine Baker haar adoptiekinderen heeft groot gebracht.  De vele préhistorische grotten, interessant voor groot en klein, een avontuurlijke kanotocht op de rivier de Dordogne, de vele pittoreske dorpjes, prachtige natuur en gezellige weekmarkten zijn slecht een greep uit de vele dingen te doen, te zien of te beleven. Dit alles op slechts korte afstand van uw vakantiehuis bij Sarlat.

Villagrande biedt vakantiehuizen, villa’s met zwembad en gites bij Sarlat

Villagrande heeft een ruim aanbod van mooie vakantiehuizen in of nabij Sarlat. Over het algemeen zijn deze vakantiehuizen landelijk en rustig gelegen. Ook in het voor- en naseizoen is de Dordogne met zijn milde klimaat een aangename plek om te vertoeven en te genieten van de rust, de schoonheid van het landschap en de culinaire verwennerij in dit gedeelte van de Dordogne.

 

Klik hier voor ons volledige aanbod vakantiehuizen bij Sarlat

 

×
Copyright © 2017 Villagrande.