Vakantiehuis bij Avignon

Wat is er leuker dan samen met uw kinderen vanuit uw vakantiehuis bij Avignon een uitstapje te maken naar een van de beroemdste bruggen van Frankrijk, le Pont d’Avignon. Wie kent niet het Franse kinderliedje over deze ludieke brug:

Sur le Pont d’Avignon
On y danse, on y danse
Sur le Pont d’Avignon
On y danse tous en rond

Het is zeer waarschijnlijk dat u spontaan bijval krijgt van medetoeristen uit de hele wereld als u een rondedansje zou wagen op deze magische brug en uw kinderen zullen dit prachtige stukje historisch erfgoed nooit meer vergeten.

Natuurlijk is er meer te zien in het indrukwekkende Avignon, in deze statige ommuurde middeleeuwse stad ligt onder andere het Palais des Papes, gebouwd door de pausen uit de 14e eeuw, nadat ze het corrupte Rome waren ontvlucht. Het imposante paleis is het grootste gotische bouwwerk ter wereld.  De Place du Palais is een populaire toeristische trekpleister, vanuit dit plein zijn in zowat elke richting knusse straatjes en kleinere pleinen met gezellige en betaalbare terrasjes.

En dan is er nog het jaarlijkse muziek- en theaterfestival in de zomer, waarmee Avignon bekendheid geniet over de hele wereld, een groot feest.

Uw vakantiehuis bij Avignon bevindt zich in het hart van de Provence, het zonnige zuiden van Frankrijk, omringd door prachtige natuur, olijfboomgaarden, wijngaarden en lavendelvelden, een zeer mooi gebied dat uitnodigt tot wandelen, fietsen en klimmen.

Een vakantiehuis of villa met zwembad bij Avignon boekt u bij Villagrande

Villagrande heeft een interessant aanbod van mooie vakantiehuizen met zwembad bij Avignon waar u heerlijk kunt genieten van de rust in een cultuurrijke omgeving.

×
Copyright © 2017 Villagrande.