Vakantiehuis bij Grasse

In een vakantiehuis bij Grasse bevindt u zich in een gebied wat gekenmerkt wordt door velden met mimosa, lavendel, rozen en jasmijn. De stad Grasse stond vroeger bekend om zijn leerlooierijen en handschoenateliers. Toen het in de 16e eeuw in de mode raakte om handschoenen te parfumeren is de parfumindustrie ontstaan met als resultaat dat meer dan de helft van de productie van aroma’s voor parfum en voeding in Frankrijk geproduceerd wordt in Grasse. Een visite aan een van de parfumhuizen is meer dan de moeite waard, bij Molinard heeft u zelfs de mogelijkheid om uw eigen parfum samen te stellen. Ook vindt u in Grasse authentieke molens waar op traditionele wijze olijfolie wordt geperst, een rondleiding in een van deze molens is erg interessant.

Grasse heeft een knus oud centrum, de “vieille ville” met kronkelige straatjes, leuke winkeltjes, gezellige pleinen en uitnodigende terrasjes.

In de omgeving is genoeg te doen, onder andere wandelen, mountainbiken kanoën, golfen en u bevindt zich uiteraard slechts op enkele kilometers van de zonovergoten Franse zuidkust met prachtige stranden en mondaine badplaatsen.

In een vakantiehuis bij Grasse bent u op de juiste plek bent voor het ultieme Provencaalse gevoel gekruid met de geur van bloemen.

Villagrande biedt vakantiehuizen, luxe vakantievilla’s met zwembad en gites bij Grasse

Villagrande heeft een aantrekkelijk aanbod van mooie vakantiehuizen met zwembad bij Grasse waar u heerlijk kunt genieten van de rust in een fantastische omgeving.

 

×
Copyright © 2017 Villagrande.