Vakantiehuis Spanje

Een vakantiehuis in Spanje betekent een vakantiehuis in het land van zon, zee, goudgele stranden, cultuur en natuurlijk de temperamentvolle flamenco en overheerlijke tapa’s. Spanje is vooral zeer geliefd als vakantiebestemming aan één van de Spaanse Costa’s. In de buurt van deze costa’s vind je dan ook een uitgebreid assortiment van vakantievilla’s met een schitterend uitzicht op zee.

De Costa Brava in het noorden met zijn kleurrijke natuur, heerlijke stranden is een zeer populaire vakantiebestemming. Een van de parels van de Costa Brava is Tossa de Mar, een prachtig klein vissersdorp aan de noordelijke Spaanse Middellandse Zeekust met schilderachtige zeer smalle geplaveide straatjes en een aantal zeer goed bewaard gebleven middeleeuwse ruïnes.

De Costa Blanca is beslist een spectaculair deel van Spanje en heeft naast een ontspannen vakantie heel wat te bieden wat betreft natuur, stranden en cultuur. Hier vindt u verschillende ongerepte stranden aan een kristalheldere Middellandse Zee,

De Costa del Sol, de naam zegt het al heeft het meest milde klimaat met de meeste zonuren, een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming het hele jaar door. Er zijn honderden stranden van verborgen baaien tot de trendy stranden met een wervelend strandleven. Golf is een populaire bezigheid in dit gedeelte van Spanje, er zijn meer dan 50 golfbanen in de regio, vaak op spectaculaire locaties.

Maar Spanje heeft natuurlijk meer te bieden, boekt u eens een vakantiehuis in Asturias, een prachtig gebied in het noordwesten van het land waar de kustlijn en de groene heuvels zorgen voor een idyllisch droomlandschap. 

Villagrande biedt vakantiehuizen, vakantievilla’s met zwembad en appartementen aan zee aan in Spanje.

De accommodaties van Villagrande in Spanje bevinden zich met name aan de kust. Van prachtige vakantiehuizen met privé zwembad iets landinwaarts tot appartementen direct aan de kust met uitzicht op zee.  

 

×
Copyright © 2017 Villagrande.