Vakantiehuis Asturië (Asturias)

Wilt u een vakantiehuis in een minder toeristische bestemming als de bekende Spaanse plaatsen? Wanneer u een vakantiehuis in Asturias boekt dan heeft u een vakantiehuis in een misschien nog onbekende, maar prachtige regio in het noordwesten van Spanje is Asturië (Asturias). Groene bergen, grillige kusten, bedrijvige vissersdorpjes, een prachtige natuur en het koelere klimaat verleiden natuurliefhebbers en rustzoekers om hier hun vakantie in één van onze vakantiehuizen door te brengen.

Asturië heeft de vakantieganger meer dan genoeg te bieden, bewandel delen van de historische paden van de pelgrims-route naar Santiago de Compostela, bewonder de landschappen in het nationaal park Picos de Europa en ga naar de meren van Govadonsa. De hoge begroeide kliffen met daartussen kleine strandjes leveren prachtige vergezichten op en het is snel duidelijk waarom de kust hier Costa Verde wordt genoemd. En pas op: in het ongerepte binnenland komen nog beren en wolven voor!

Het gebied is bij uitstek geschikt voor een actieve vakantie, u kunt er spannende tochten maken door de bergen. Naast bergwandelen zijn er mogelijkheden voor surfen en wildwatervaren. Iets minder sportief? Er zijn mooie kerkjes, vele archeologische vondsten, diverse grotten en musea om te bezoeken. En natuurlijk moet u naar de stad Oviedo om de gotische San Salvador kathedraal te bewonderen. U hoeft zich zeker niet te vervelen tijdens uw vakantie in Asturias. Ook qua eten en drinken komt u zeker niks te kort tijdens uw vakantie.

De regionale keuken is van topkwaliteit met veel verse vis, zeevruchten, groente, fruit, vlees en kaas. Natuurlijk moet u ook de plaatselijke cider proeven!

Wilt u eens een andere vakantie in Spanje beleven? Dan is Asturië een uitstekende keuze!

Villagrande biedt een verschillend aanbod aan vakantiehuizen in Asturias waaronder vakantiehuizen met een privé zwembad.

U kunt Asturië prima met de auto bereiken. De afstand vanaf Utrecht bedraagt zo’n 1600 km. Ook kunt u, met 1 overstap, vliegen naar Oviedo.

 

×
Copyright © 2017 Villagrande.