Vakantiehuis Begur

Bij het boeken van een vakantiehuis aan de Costa Brava denkt u waarschijnlijk niet meteen aan Begur. Toch heeft Begur genoeg te bieden.

Het schilderachtige Begur is gevestigd op een berg en staat o.a. bekend om de ruïne van een verdedigingstoren uit de 16e eeuws. In Begur komen nauwe straten met historische panden, exclusieve winkels en restaurants uit op het drukke Placa de la Vila met de 17e eeuwse Eglesia Parroquial de Sant Pere. Het oude centrum is een uitstekende plek om na een stranddag te vertoeven op bijvoorbeeld één van de terrasjes. En zeker de moeite waard van het vermelden: in Begur treft u geen grote hotels, rumoerige campings en discotheken aan!

Strandliefhebbers kunnen elke dag kiezen uit een keur aan schilderachtige baaien: Sa Riera (zandstrand), Sa Tuna (kiezelstrand) en Aiqua Blava (rotsstrand). Ook de iets verder gelegen baaien van Tamariu en Llafranc zijn zeer de moeite waard om eens te bezoeken.

 Op 6 kilometer Begur ligt Pals. In het authentieke Pals waant u zich even terug in de tijd en kunt verschillende kleine nijverheidswinkeltjes bezoeken. Het is ook op een berg gevestigd en biedt zodoende een mooi uitzicht over de omliggende omgeving. In Playa de Pals zijn naast het brede, fijne zandstrand, de 18-holes golfbaan en het kleine centrum met winkels en restaurants te vinden.

Wilt u uw strandvakantie afwisselen met cultuur dan is een bezoek aan het Dali museum in Figueres aan must!

 

Villagrande biedt vakantiehuizen en luxe vakantievilla’s met zwembad bij Begur

Villagrande heeft een aantrekkelijk aanbod van mooie vakantiehuizen met zwembad bij Begur waar u heerlijk kunt genieten van de rust, op slechts enkele kilometers rijden van de zee.

 

Klik hier voor ons hele aanbod vakantiehuizen in Begur

 

×
Copyright © 2017 Villagrande.