Vakantiehuis Blanes

De meest zuidelijke badplaats aan de Costa Brava is Blanes. Hoewel minder bekend dan Lloret de Mar is het ook een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Blanes heeft een centrum met tal van restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden. Langs de zandstranden loopt een boulevard waar het ‘s avonds gezellig druk is. De temperatuur is de zomermaanden is gemiddeld 30 graden. Dit alles maakt Blanes een aantrekkelijk plaats voor zowel jongen als oud.

Het strand van Blanes wordt door een rotspartij en tweeën gedeeld met in het noorden Playa de Blanes en in het zuiden Playa de S’Abanell. Vanaf de boulevard kunt u wandelen naar de jachthaven die in het noorden ligt. Mocht u de kust vanaf het water willen bekijken dan kunt u een boottocht maken naar Lloret de Mar. Ook zijn hier scooters te huur om de omgeving te verkennen.

Doordat Blanes een treinstation heeft is het heel eenvoudig om een dagje naar Barcelona te gaan. Binnen een uur bent u met de trein in het hart van Barcelona op het Placa de Catalunya. Vanaf Placa de Catalunya loopt u zo de wereldberoemde Ramblas op. Een andere interessante stad om te bezoeken is Girona. Girona ligt op ongeveer een uur rijden met de auto.

Breng tijdens uw vakantie ook eens een bezoekje aan één van de twee grote botanische tuinen in Blanes: Mar i Murtra en Pinya de Rosa. Laatste is bekend door de grote collectie aloë’s en cactussen.

 

Villagrande biedt vakantiehuizen met zwembad bij Blanes

Villagrande heeft een enkele mooie vakantiehuizen met privé zwembad bij Blanes waar u heerlijk kunt genieten van de rust, op slechts enkele kilometers rijden van de zee.

 

Klik hier voor al onze vakantiehuizen in Blanes.

 

×
Copyright © 2017 Villagrande.