Vakantiehuis Llafranc

Llafranc is een vakantiebestemming bij uitstek voor een heerlijke zonvakantie. Maar naast het genieten in uw vakantiehuis of aan het strand kun u ook voldoende leuke uitstapjes maken of sportieve activiteiten ondernemen.

Llafranc is een prachtig badplaatsje zo’n 120 km. ten noorden van Barcelona. Terwijl plaatsen als Estartit en Lloret de Mar beter bekende plekken zijn aan de Costa Brava heeft Llafranc nog iets intiems. Hier vindt u geen hoogbouw en rumoerige discotheken. Zeker als u hier buiten het hoogseizoen komt kunt u in alle rust genieten van wat Llafranc te bieden heeft.

Het dorp ligt aan de voet van de El Far de San Sebastian, een 18e-eeuwse vuurtoren. De vuurtoren staat op de top van een berg aan de noordzijde van Llafranc. Door de bergachtige omgeving ligt het dorp in een mooie baai met een redelijk groot zandstrand. Er is een gezellige boulevard met restaurants en winkeltjes.

Tip voor wandelaars: Llafranc ligt aan de Cami de Ronda. Een pad wat de kustdorpjes in deze streek met elkaar verbind. Vroeger werd dit pad door smokkelaars gebruikt maar nu is het een prachtig wandelpad waarbij u steeds getrakteerd wordt op prachtige vergezichten op rotsbaaitjes en vissersdorpjes. Echt een aanrader voor tijdens uw vakantie!

 

Villagrande heeft vakantiehuizen met zwembad en appartementen aan zee bij Llafranc

Villagrande heeft een ruim aanbod vakantiehuizen met zwembad in het achterland of appartementen gelegen aan de boulevard van Llafranc. De meeste vakantiewoningen bevinden zich direct aan of op loopafstand van het strand.

 

Klik hier voor ons hele aanbod vakantiehuizen in LLafranc.

 

×
Copyright © 2017 Villagrande.