Vakantiehuis Costa del Sol

Wanneer u een vakantiehuis aan de Costa del Sol boekt bent u bijna het gehele jaar verzekerd van zon. De Costa del Sol is een 400 km lange kuststrook gelegen in de meest zuidelijke regio van Spanje: Andalusië. De grens begint in het oosten bij Almería en eindigt in het zuiden bij Gibraltar. Met het hoogste aantal zonuren van Spanje is het duidelijk waarom deze kust Sol heet (zon). Het is een ideale bestemming voor zonliefhebbers en de stranden liggen voor het uitkiezen. Maar of u aan luieren bij uw vakantiehuis toekomt is nog maar de vraag, want er is zo veel te zien en beleven in dit mooie gebied!

Bekende badplaatsen hebben nog altijd een grote aantrekkingskracht op de vakantieganger. Marbella is een chique badplaats, met een mooie haven waar de luxe jachten liggen en toeristen flaneren over de boulevard. Met veel golfbanen in de omgeving is het een perfecte locatie voor golfliefhebbers. Torremolinos is een populaire bestemming onder de jongeren voor strand, shoppen en stappen. Meer cultuur treft u in Malaga, de geboortestad van Picasso.

Het kleine rustige vissersplaatsje Nerja is inmiddels ook uitgegroeid tot een veelbezochte vakantieplaats , met prachtige stranden en de bekende druipsteengrotten. In het uiterste puntje van Spanje ligt Tarifa, waar u met veerdienst slechts 14 km hoeft te varen om naar Marokka te gaan, een leuk uitstapje vanuit uw vakantiehuis aan de Costa del Sol! Ook is het een geliefde bestemming voor kite- en windsurfers en met een beetje geluk kunt u hier ook dolfijnen spotten.

Maar er moet nog genoeg tijd overblijven voor het betoverende binnenland. Niet ver van de kust ligt Granada, aan de voet van de Sierra Nevada. Natuurlijk bezoekt u tijdens uw vakantie het Alhambra, het prachtige paleis uit de Moorse tijd. Vergeet ook het bijzondere stadje Ronda niet . Wat verder het achterland in ligt de hoofdstad van Andalusië, Sevilla, met mooie pleinen, een prachtig paleis, gezellige tapasbarretjes en goede winkelmogelijkheden. Nog meer Moorse cultuur? Breng dan ook een bezoek aan de Mezquita, de beroemde kathedraal in Cordoba.

Villagrande biedt een groot aanbod vakantiehuizen, vakantievilla's met zwembad en appartementen aan de Costa del Sol.

Villagrande heeft mooie vakantiehuizen en luxe vakantievilla’s aan de Costa del Sol in de buurt van Malaga, bij Nerja en Maro, Cordoba en Ronda. De Costa del Sol is prima te bereiken met vluchten op Malaga en Sevilla. Het is een ideaal gebied om met huurauto te verkennen en vanuit uw vakantiehuis mooie uitstapjes te maken, gecombineerd met lekker luieren aan het strand of uw privé-zwembad. 

 

 

 

×
Copyright © 2017 Villagrande.