Agriturismo Lazio

Lazio (Latium) is de regio die ten zuiden van Toscane en Umbrië ligt met Rome als grootste plaats. Bij de Nederlandse toerist is een minder bekend deel van Italië terwijl het toch veel te bieden heeft. Een populaire manier om hier een vakantie door te brengen is op een agriturismo. Deze boerenbedrijven zijn veelal kleinschalig van opzet en hebben een mooie en groene ligging. Een ideale plek dus om in alle rust de regio te verkennen. Bovendien zijn veel van de agriturismo’s nog actieve boerenbedrijven waar o.a. kaas, olijfolie en wijn wordt geproduceerd en waar u de mogelijkheid hebt om deze producten ter plaatse te proeven en te kopen.

Aan de westkust wordt Lazio begrensd door de Thyrrheense zee en aan de oostkant door de Apennijnen. Het heeft een rijke en afwisselende natuur met veel meren in het binnenland. U hoeft dus niet naar de kust te rijden om verkoeling te zoeken in het water tijdens uw vakantie. Bekendste stad van Lazio is Rome. Rome behoeft nauwelijks introductie. De Sint Pieter, de Trevifontijn, de Spaanse trappen, ze zijn natuurlijk wereldberoemd. We raden u aan om niet met de auto naar Rome te rijden maar de trein de nemen.

Villagrande biedt landelijke gelegen agriturismo’s met zwembad in Lazio.

De agriturimo’s die Villagrande in Lazio aanbiedt bevinden zich in het binnenland ten noorden van Rome. Ze beschikken over een zwembad en liggen niet ver van een groot meer zoals het Bolsenameer of het Braccianomeer.

Klik hier voor ons complete aanbod agriturismo's in Lazio.

 

×
Copyright © 2019 Villagrande.