Agriturismo le Marche

Le Marche is een steeds bekender wordende vakantiebestemming onder Nederlanders. Er worden in deze regio veel vrijstaande vakantiehuizen aangeboden maar ook een verblijf op een agriturismo is een populaire manier om hier een vakantie door te brengen. Agriturismo’s zijn geliefd bij zowel stellen als gezinnen met kinderen. Door de vaak kleinschalige opzet met zwembad, en mooie en groene ligging kunt u er in alle rust genieten van het moois dat Le Marche te bieden heeft. Bovendien zijn veel van de agriturismo’s nog in bedrijf zijnde boerderijen waar o.a. kaas, olijfolie en wijn wordt geproduceerd en waar u de mogelijkheid hebt om deze producten ter plaatse te proeven en te kopen.

Le Marche wordt aan de oostkant begrensd door de Adriatische zee en aan westkant door de Appenijnen. Voor veel vakantiegangers is het aanlokkelijk om een verblijf in het binnenland af te wisselen met dagjes aan het strand. De kustlijn van le Marche wordt gekenmerkt door lange uitgestrekte zandstranden. Maar de mooiste stranden vind u bij het rotsachtige schiereiland Conero. In het binnenland zijn veel charmante stadjes en dorpjes maar de bezienswaardige plaatsen zijn ongetwijfeld Urbino en Ascoli Piceno. Le Marche is bekend om de truffels. Het is dus aan te raden om tijdens uw verblijf hier een trattoria aan te doen om en een heerlijk truffelgerecht met een streekwijn te proberen.

Villagrande biedt landelijke gelegen agriturismo’s met zwembad in le Marche.

De agriturimo’s die Villagrande aanbiedt liggen allemaal in het binnenland. Veel van deze agriturismo’s kunnen ook in zijn geheel gehuurd worden zodat ze een ideaal vakantieverblijf zijn voor samenreizende gezinnen.

 

Klik hier voor ons complete aanbod agriturismo's in le Marche.

 

×
Copyright © 2019 Villagrande.