Agriturismo Sicilië

De meeste mensen zullen bij een vakantie op Sicilië denken aan een verblijf aan de kust, voor een heerlijke strandvakantie. Toch kent Sicilië ook prachtige, meer land inwaarts gelegen, agriturismo’s waar u kunt verblijven. Terwijl op de argiturismo’s op het vaste land over het algemeen wijn, olijfolie en kaas geproduceerd wordt is Sicilie bekend door de citroenen. Met name op de vruchtbare vlakten bij de Etna vindt u veel citroenplantages. Een ander bekend exportproduct voor de Sicilianen zijn bloedsinaasappels. Het is zelfs zo dat het overgrote deel van de citroenen en bloedsinaasappels dat in heel Italië gebruikt wordt van Sicilië afkomstig is. De citroen- en sinaasappelbomen vormen een prachtig decor voor uw vakantie.

Op Sicilië valt veel te ontdekken. Bekend voor Sicilie zijn natuurlijk de vulkaan de Etna en de archeologische vondsten bij Agrigento. En wat dacht u van Taormina, de op een berghelling gelegen stad met uitzicht op zee. Vanaf de stad gaan er gondels naar beneden naar de stranden aan de voet van de berg.

Villagrande biedt karakteristieke agriturismo’s met zwembad op Sicilië

De agriturimo’s die Villagrande in haar programma heeft liggen in het binnenland. Maar het is ook heel goed mogelijk om uw vakantie op een agriturismo te combineren met een vakantie aan het strand zoals op Borgo Maisale of Villa Lionti die op korte afstand rijden van de kust liggen.

Klik hier voor ons complete aanbod agriturismo's op Sicilië.

 

×
Copyright © 2019 Villagrande.