5

huizen

 

Agriturismo Toscaanse kust

Als thuisbasis voor een vakantie in Italië zijn tegenwoordig de zogenaamde agriturismo’s populair: vakantie bij de boer. Deze boerenbedrijven zijn veelal kleinschalig van opzet en hebben een mooie en groene ligging. Bovendien zijn veel van de agriturismo’s nog actieve boerenbedrijven waar o.a. kaas, olijfolie en wijn wordt geproduceerd en waar u de mogelijkheid hebt om deze producten ter plaatse te proeven en te kopen.

Wanneer u een vakantie boekt aan de Toscaanse kust kunt u prima een strandvakantie combineren met uitstapjes naar de bezienswaardige steden in het binnenland zoals Pisa, Lucca en Florence. De Toscaanse kust wordt gekenmerkt door uitgestrekte zandstranden, kiezelstranden en gezellig badplaatsjes. Maar er zijn ook een aantal grote plaatsen aan de kust die u bezocht moet hebben. Zoals bijvoorbeeld Viareggio, een oude mondaine plaats met een lange boulevard waar niet alleen ’s avonds druk geflaneerd wordt. Aan de boulevard staat een mooi café om tijdens uw vakantiebezoek aan Viareggio wat te eten of drinke: Gran Caffe Margherita. Giacomo Puccini was hier vaste gast.

Villagrande heeft landelijke gelegen agriturismo’s met zwembad aan de Toscaanse kust.

De agriturimo’s die Villagrande aan de Toscaanse kust aanbiedt bevinden zich op maximaal een half uur rijden van het strand. Maar u hoeft niet per se naar het strand te rijden om verkoeling te zoeken want elk agriturismo heeft een eigen zwembad.

Klik hier voor ons complete aanbod agriturismo's aan de Toscaanse kust.

 

×
Copyright © 2019 Villagrande.