166

huizen

 

Agriturismo Toscane

Eén van de populairste manieren om in Toscane op vakantie te gaan is om te verblijven in één van de vele agriturismo’s. Met name bij gezinnen met kinderen zijn de vakantiebestemmingen erg populair. De agriturismo’s zijn vaak nog in bedrijf zijnde boerenbedrijven waar o.a. kaas, olijfolie en wijn wordt geproduceerd. Veel eigenaren geven u de mogelijkheid om de producten ter plaatse te proeven en te kopen. De agriturismo’s zijn over het algemeen klein van opzet met slechts enkele vakantiewoningen maar beschikken bijna altijd over een mooi zwembad. Door de landelijke ligging en vaak groene omgeving kunt u hier in alle rust genieten van het moois dat Toscane te bieden heeft.

De bekendste wijn uit Toscane is de Chianti, gemaakt van de Sangiovese druif. De Chiantiwijnen die uit het oorspronkelijke gebied komen, de streek tussen Florence, Siena en Arezzo, dragen de naam Chianti Classico. Maar er zijn veel meer bekende wijnen uit Toscane zoals de Vino Nobile di Montepulciano , Brunello di Montalcino en de dessertwijn Vin Santo. Een vakantie op één van onze agriturismo’s geeft u perfect de gelegenheid om één van de wijnroutes langs de wijnbedrijven te rijden.

Villagrande biedt karakteristieke agriturismo’s met zwembad en zonder zwembad in Toscane.

De agriturimo’s die Villagrande in haar programma heeft liggen verspreid over heel Toscane. Altijd mooi en rustig gelegen met grote bezienswaardigheden plaatsen in de omgeving.

Klik hier voor ons complete aanbod agriturismo's in Toscane

 

×
Copyright © 2019 Villagrande.