Agriturismo Umbrië

Een populaire manier om in Umbrië op vakantie te gaan is om een vakantiewoning te huren op een agriturismo. Bij gezinnen met kinderen zijn deze vakantiebestemmingen erg populair. De agriturismo’s zijn over het algemeen klein van opzet met slechts enkele vakantiewoningen maar beschikken bijna altijd over een mooi zwembad. Door de landelijke ligging en vaak groene omgeving kunt u hier in alle rust genieten van al het moois dat Umbrië te bieden heeft. Veel van de agriturismo’s zijn nog actieve boerenbedrijven waar o.a. kaas, olijfolie en wijn wordt geproduceerd. Vaak geven de eigenaren u de mogelijkheid om de producten ter plaatse te proeven en te kopen.

Umbrië is de enige regio in Italië die niet grenst aan zee. De inwoners zijn daarom van oudsher gericht op opbrengsten van het land. Een van de bekendste producten uit Umbrië is de truffel. Bekende wijnen zijn er ook zoals de witte Orvieto. Maar ook de minder bekende wijnen, die komen van de wijngaarden rondom het Trasimenomeer, zijn prima om samen met een kaas uit te streek te drinken op het terras bij uw vakantiewoning.

Villagrande heeft mooi gelegen agriturismo’s met en zonder zwembad in Umbrië

De agriturimo’s die Villagrande in haar programma heeft liggen verspreid rondom het meer van Trasimeno. Altijd op een rustige plek met grote bezienswaardigheden plaatsen in de omgeving.

Klik hier voor ons aanbod agriturismo's in Umbrië

 

×
Copyright © 2019 Villagrande.