Wat vonden zij van onze vakantiehuizen?


Hier leest u de ervaringen van vakantiegangers die u voorgingen.

Heeft u ervaring met een van onze vakantiehuizen en wilt u die delen?
Surf dan nu naar uw vakantiehuis op deze site en klik op 'Zelf een recensie schrijven?'.




 

Martijn Leppink

Utrrecht

Verblijfsdatum
juni 2009
Hoi,

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Prima huis, prachtig zwembad, en mooie omgeving. Onze dochter (10 maanden oud) vond de kat die er rond liep erg interessant (op een van de weinige bewolkte dagen).

Gr. Martijn
lees meer ▾

Met roeibootje naar de waterval


Nils Hille

Utrecht

Verblijfsdatum
juni 2009
We hebben een super vakantie gehad. We zijn 1 week in Diasco bij het Como meer geweest. De eigenaren zijn erg aardig en de omgeving is prachtig vooral het watervalletje waar je met een roeibootje heen kan varen is erg mooi. Het is een aanrader om vanaf hier naar Milaan te gaan. Zelf zijn we met de auto gegaan maar je kan echt beter met de trein reizen. Hierna zijn we door gereden naar Cortona waar prachtige velden met zonnebloemen waren maar vooral een heerlijk zwembad!! We hebben natuurlijk ook veel pizza s gegeten!

Groetjes Nils en Laurien
lees meer ▾

Werkelijks groots maar geen koffiezetapparaat


Peter van der Lans

Amsterdam

Verblijfsdatum
juni 2009
Beste medewerkers van Villagrande,

Teruggekomen van een uiterst aangenaam verblijf in Toscane en met name in Casale Guilio in Cetona. Het huis voldoet inderdaad ruimschoots aan de aangegeven kwalificaties en de ligging met bij behorend uitzicht is werkelijk groots.
Als klein aandachtpunt moet ik even kwijt dat het ontbreken van een koffiezetapparaat en waterkoker wat lastig was.
Tevens wil ik Uw organisatie nog bedanken voor de adequate reactie en bemiddeling op ons telefoontje betreffende de stroomuitval na een hevig onweer ondanks het toch wel late tijdstip.
Op naar een leuke bestemming voor volgend jaar!

m.vr.gr.
Peter van der Lans
lees meer ▾

Slechte nagivatie in een indrukwekkende omgeving


Danielle Vogel

Zuidbroek

Verblijfsdatum
augustus 2008
Hallo Muriel!

Inmiddels zijn we weer terug van een heerlijke vakantie!

Om de bestemming te vinden hadden we toch wel enige moeite. Onderweg naar montefegatesi kwamen we een bosbrand tegen waardoor we niet verder konden met de route die we op papier hadden staan.
En inderdaad....navigatie systemen doen het daar niet zo goed :)
Het dorp ligt erg afgelegen, dus wellicht handig wanneer je toekomstige vakantiegangers ook een alternatieve route kan aanbieden.
Uiteindelijk via het agentschap contact gezocht met de eigenaar die aanbood ons vanuit het dorp Bagni di Lucca op te halen. We werden goed geholpen, en de eigenaar was erg vriendelijk. Dus al met al is het prima verlopen....

Een heerlijke vakantie, prachtig vakantiehuis en indrukwekkende omgeving!

Bedankt voor de goede service!

groet, Danielle
lees meer ▾

Elianne Braskamp

Rotterdam

Verblijfsdatum
augustus 2008
Beste Muriel,

Tjonge wat hebben wij een fijne vakantie gehad!
Wij willen jullie ook heel erg bedanken voor de goede zorgen en de geweldige sevices!
Inmiddels hebben wij het huis en jullie al bij verschillende vrienden aangeraden!

Wie weet tot volgend jaar!

Elianne Braskamp
lees meer ▾

Oase van comfort in een wildernis


P p P

p

Verblijfsdatum
augustus 2008
Aanvankelijk leek het huis totaal verlaten en ge soleerd van de bewoonde wereld. Het contrast kon bijna niet groter: na een fraaie rit over de autostrada volgden de laatste langzame kilometers. Vanaf Castagneto Carducci, bergstadje met uitzicht over het laagland met de rechte wegen en de Middellandse Zee, voerde een slingerende asfaltweg zonder tegenligger of dorp in het vooruitzicht naar een stenig pad waar geen enkel verkeer mogelijk leek. Het huis aan het eind van het pad bleek een oase van comfort in een wildernis die bij nadere aanschouwing toch vrijwel geheel in cultuur was gebracht. Wijngaarden en olijfbomen duidden op enige bedrijvigheid. Toen de avond viel markeerden enkele lampen de overdag onzichtbare huizen tegen de helling van de heuvelrug van ons uitzicht. De maan scheen feller dan de zon in Peking en de krekels hadden elkaar net zoveel te vertellen als de Italianen op de terrassen. Ons huis bleek zeer goed in orde. De veranda maakte een parasol overbodig en we misten een zwembad geen moment.
Op basis van een oud huis werd vier jaar geleden een comfortabele vakantiewoning neergezet met deugdelijke materialen voor de komende eeuwen. Het meubilair was simpel en klassiek. De openhaard nam bijna meer ruimte in dan de keuken maar met de eettafel erbij als extra werkblad viel er prima te koken. De fruit- en groentenstallen langs de weg met lokale produkten en een kleine supermarkt vol culinaire delicatessen op een kwartiertje rijden maken de restaurants van Castagneto Carducci bijna overbodig.
Wat het huis voor ons vooral aantrekkelijk maakte was de rust en de vrije ligging. Wandelen naar Castagneto Carducci bleek dankzij de kortere looproute in een half uur mogelijk. In een cirkel van een uurtje rijden was alles voorhanden om uitstekend vakantie te vieren: van druk bezochte zandstranden in het laagland tot stille plekjes tussen de rotsen. Keuze genoeg aan pitoreske bergdorpjes, stadjes en vestingplaatsen en gelukkig was er ook nog een touch van het gewone Italiaanse leven van alledag; bijvoorbeeld voor het station van Donoratico. We hebben genoten!

Mark en Paula
lees meer ▾

Jammer dat het voorbij is


R. Meerveld

Nieuwegein

Verblijfsdatum
juli 2008
Hallo Jan Willem en Muriel,

Wij willen jullie laten weten dat wij het heerlijk hebben gehad in huis Tara in de bergen bij Lucca. Het is een prachtig huis en de beheerder is aardig.
Verder een mooie omgeving en leuke dorpjes in die regio. Wij zijn dan ook helemaal uitgerust en kunnen er weer een jaartje tegenaan.
We zijn al zo lang bij jullie met zeer goede ervaringen, we zullen zeker bij jullie blijven.
Jammer dat het weer voorbij is,maar aan alles komt een eind.
Tot volgend jaar!

Groeten,
Ronald en Anne-Marie Meerveld
lees meer ▾

Eieren van de kip


Willy de Vos

Sommelsdijk

Verblijfsdatum
juli 2008
Beste Villagrande medewerkers,

Wij zijn inmiddels alweer een week thuis na een onvergetelijke vakantie in Toscane.
Wat een geweldige streek is dat toch. We logeerden in de Oranjerie van Possetto Masino en dat is een absolute aanrader.
We hadden het gevoel dat we alleen op de wereld waren.
De rust heeft ons ontzettend goed gedaan. Onze kinderen van 9 en 10 vonden het soms wel wat stil. Er waren weinig andere kinderen van hun leeftijd. Dagelijks hebben we genoten van het zwembad en de eigenaren zijn allerhartelijkst.
Anna kwam soms een praatje maken en we kregen eieren van hun kippen.
We hebben 1 dag Elba bezocht en zijn 2 dagen (per trein) naar Rome gegaan.
Ook hebben we waterpark AquaVillage in Follonica bezocht. De kinderen vonden het "wel aardig", maar met een entree van EUR 18,00 voor een volwassene en EUR 13,50 voor een kind vonden wij die paar glijbanen niet de moeite waard.
Helaas bleek ons favoriete restaurantje "La Rossa Rosa" in de buurt van San Vincenzo inmiddels veranderd in een ru ¯ne. Maar een even zo goed alternatief vonden wij Taverna del Vecchio Borgo in Massa Marittima.
Jammer dat ze geen terras hebben, maar de keuken was erg goed.
Ik verras jullie waarschijnlijk niet als ik vertel dat onze vakantie volgend jaar zeker weer naar ons geliefde Itali zal gaan.
Met vriendelijke groet,

Willy de Vos
lees meer ▾

verwachtingen overtroffen


Hay Evers

Venlo

Verblijfsdatum
juli 2008
Beste Jan Willem en collega`s,

Villa le Querce heeft onze verwachtingen overtroffen! Ik heb in het verleden vaak een appartement of huis gehuurd, dus heb wel wat vergelijkingsmateriaal. We hebben een heerlijke vakantie gehad!

Met vriendelijke groeten,
familie M. Evers.
lees meer ▾

Kleine badkamer, rustige ligging


J van Leeuwen

Moergestel

Verblijfsdatum
juli 2008
Hierbij onze reactie op de bij Villagrande geboekte vakantie:

Italie-Il Casone Agriturismo Cortona-Girasole (IT 52123) Cortona, Itali

Prima accomodatie zoals omschreven bij Villagrande.
Wij hebben eind juli 2008 (2 weken) een geweldige vakantie gehad.
Centrale ligging t.o.v. Siena, Arezzo, Florence, Perugia.
De appartementen zijn ruim opgezet, netjes en van alle comfort voorzien (vaatwasser, gezamelijke wasmachine).
Verzorgde ruime tuin met zwembad en bbq-mogelijkheden.
n klein minpuntje: de badkamer is erg klein.
Rustige ligging en heerlijk klimaat. Toppertje !

Met vriendelijke groeten,
Familie van Leeuwen
lees meer ▾

×
Copyright © 2018 Villagrande.