Wat vonden zij van onze vakantiehuizen?


Hier leest u de ervaringen van vakantiegangers die u voorgingen.

Heeft u ervaring met een van onze vakantiehuizen en wilt u die delen?
Surf dan nu naar uw vakantiehuis op deze site en klik op 'Zelf een recensie schrijven?'.




 

Tot in de puntjes


Maurice Straetmans

Rotterdam

Verblijfsdatum
september 2007
Beste Muriel en Jan Willem,

Excuses voor de late reactie. Hartelijk dank voor jullie enorm goede service. We zijn zeer tevreden hierover. Vorig jaar hebben we ook via jullie geboekt en kregen we als verrassing een Marco Polo boekje over Toscane, dit jaar weer iets nieuws, echt top. Verder was alles tot in de puntjes geregeld en hebben we een mooie vakantie gehad.

Met vriendelijke groet,

Maurice en Moniek
lees meer ▾

Onze eigen Villa Felderhof


Ida Swanink

Reeuwijk

Verblijfsdatum
september 2007
Beste Jan Willem en Muriel,

Afgelopen zomer een week met vier gezinnen in dit geweldige huis geweest, zeer vriendelijke eigenaar. Onze eigen Villa Felderhof. In n woord SUPER!!!!
Mooi huis een heerlijk groot zwembad en een heerlijke tuin met diverse zitjes en een hele grote eettafel waar wij met 17 personen heerlijk konden eten, borrelen en genieten.
Absoluut een aanrader zeker voor meerdere gezinnen, ieder gezin had zijn eigen appartement in het huis!!
Bedankt voor de goede contacten en tot ziens

Ida Swanink
lees meer ▾

Overtroffen verwachtingen


Hans in't Veld

Zwolle

Verblijfsdatum
augustus 2007
Beste Villagrande,

Wij zijn gisteren teruggekomen van 2 fantastische weken in Villa le Foci bij Castiglion Fiorentino, Italie. Het huis heeft onze verwachtingen overtroffen en de foto's op de site doen het zeker niet mooier overkomen dan het is.
Perfect onderhouden tuin en zwembad, heerlijk rustig met volledige privacy en toch op maar 5 minuten rijden van het plaatsje. Het uitzicht is er werkelijk schitterend, dat zullen we zeker gaan missen!
Met onze dochter van 6 maanden hebben we er een heerlijke tijd gehad. Met kinderen die net kunnen lopen moet je denk ik wat voorzichtiger zijn, ivm zwembad en steile helling naast terras. In het huisje is alles wat je nodig hebt aanwezig en de eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
Kortom: een echte aanrader!
Verder willen we ook Villagrande bedanken voor de goede service en snelle reacties op vragen.
Met vriendelijke groeten,

Hans & Nicolette in't Veld (en Celina)
lees meer ▾

Mooie plafondschilderingen en Elba krijgt een 9


Eddie Clark

Zaandam

Verblijfsdatum
augustus 2007
Hoi Muriel,

We hebben echt een zeer romantische en super gave vakantie gehad op Elba (villa Teresa). We zaten in het grote huis (kamer nummer 1).
Echt een prachtig huis met een met mozaik ingelegde vloer en mooie plafondbeschilderingen. Bij binnenkomst wisten we niet wat we zagen, echt prachtig!
Helemaal gaaf was dat alle andere bewoners (het huis had 8 appartementen), de hele dag weg waren, dus zaten we 's morgens heerlijk alleen op ons terras het ontbijt te nuttigen. Het huis ligt helemaal goed. Strand en het dorp waren op loopafstand. Toch had je absoluut geen last van de drukte. Het huis heeft een mooi zwembad en alles is eigenlijk netjes en goed verzorgd. We hadden een open auto en dat was natuurlijk helemaal lekker met dat weer. Tip is wel om duidelijk aan te geven dat men ECHT op tijd moet reserveren voor de boot (indien in bezit van auto). Wij moesten zaterdag de 18e om 05.10 uur over, anders moesten we een heel weekend wachten. Elba is een heel mooi eiland, met hele leuke restaurants en winkeltjes. Een absolute aanrader is La Caletta in Porto Azzuro. Het eten is goed, maar valt in het niet bij het uitzicht! Mooie stranden vind je onder andere bij la Foce, maar er zijn ook kiezelstranden. Golfen schijn je er ook te kunnen...
Op een schaal van 1 tot 10 krijgt Elba van ons een 9!

Groeten van Ingrid en Eddie
lees meer ▾

Bas Bakker

Deventer

Verblijfsdatum
augustus 2007
Geachte heer Knol en mevrouw Hoetjes,

Wij hebben zeer genoten van onze vakantie in Toscane. Dat was voor een groot deel zeker aan ons onderkomen te danken, te weten villa dell Arno app. nr. 4. Dank voor de geweldige locatie en ambiance. Dit is in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar. Ga door met uw goede werk en zorg voor nog meer van zulke onderkomens in Europa!

Met vriendelijke groet,
Regien Westerbeek en Bas Bakker
Deventer
lees meer ▾

De verande maakte de siesta tot een feest


Majorie Overvoorde

Maartensdijk

Verblijfsdatum
juni 2007
Beste Jan-Willem & Muriel,

Onze eerste ervaring met Villagrande tijdens onze vakantie in juni was meteen goed. We hebben nog nooit zo'n prettig vakantiehuis gehuurd. Heerlijk rustig op landgoed Sasso-Canaldo. Met slechts de 'bewoners' van 3 andere vakantiehuizen een zwembad delen; ongekend!
Het huis La Lavanda is een heerlijk koel huis (geen airco nodig) met handige zonweringsluiken. De veranda bij het huis maakte van de dagelijkse siesta een feest. Lekker op het heetst van de dag buiten op de goed gemeubileerde veranda (in de schaduw!) lunchen. Voor onze 2 kinderen van bijna 4 en 5 een heerlijk speelterrein. We braken onze nek over de autootjes en ander speelgoed. Het zwembad 17x7 m is groot en wordt goed schoongehouden. De ligstoelen zijn net nieuw en comfortabel.
Het landgoed van Sasso Canaldo is heerlijk om rond te struinen voor kinderen (ook al kom je af en toe een slang tegen). La Lavanda ligt iets afgelegen van de andere huizen waardoor de privacy compleet is.
Het middeleeuwse plaatsje Lucignano is bijzonder mooi en rustig. Slechts ontdekt door een handjevol toeristen. Het is net alsof de tijd hier heeft stilgestaan. De bewoners zitten s-avonds op de bankjes in het park of bij 1 van de 2 cafetaria's bij de toegangspoort van Lucignano.
Voor ons een plek om zeker nog eens naar terug te keren!

Ed Buitenhek & Majorie Overvoorde
lees meer ▾

Derde keer was weer top


Eddy Vervoort

Amstelveen

Verblijfsdatum
mei 2007
Beste Jan Willem en Muriel,

Het begint een eentonig verhaal te worden maar ook deze door jullie gekozen locatie was weer top! Dit was alweer de 3e keer dat we bij jullie hebben geboekt en wederom zijn we weer bijzonder tevreden. Het huis was bijzonder fraai en hoog gelegen in een mooie, pittoreske omgeving, aan de rand van een heel klein dorpje 'Pieve a Presciano' nabij Arezzo. De accommodatie was perfect: mooi zwembad, uitzicht op het dal, goed schoon gehouden, veel kastruimte, kleine locatie met 3 appartementen die, alhoewel in n woning opgenomen, zo was ingedeeld dat je nauwelijks in de gaten had dat er medebewoners waren. Twee goede restaurantjes in het dorpje, voor als je geen zin had om er met de auto op uit te gaan, en voor de rest hoeven we jullie natuurlijk niets van Toscane te vertellen. Dit was voor ons de 4e keer in Toscane/Umbri .
Hopelijk tot volgend jaar,

met vriendelijke groet,
Eddy & Georgette Vervoort
lees meer ▾

Josmar Lub

Woudenberg

Verblijfsdatum
september 2006
Goedemorgen Jan Willem,

Ik wilde je nog even bedanken voor het advies. De foto's doen het huisje geen eer aan. Het is veel groter en goed ingericht er staat ook een bbq buiten bij je huis. Het staat aan de rand van de wijngaard en tussen de olijfbomen. De verhuurder maakt zelf wijn (La Pieve). Je wordt verwelkomt met twee flessen wijn van het huis. Het restaurant in het dorpje is super. Lieve mensen die het echt nog leuk vinden als je komt eten.
Al met al hebben we een super vakantie gehad.

Met vriendelijke groet,
Josmar,Saskia en Tiemen
Zeist
lees meer ▾

Wijn uit het vat, top!


Annelies Vermeulen

Monnickendam

Verblijfsdatum
september 2006
Goedenmiddag,

Bedankt voor jullie leuke "welkom thuis" mailtje. Nou dat is een echte aanrader: wat een pracht van een plek en schitterend huis en omgeving!!! Leuke ontvangst door de dames van de receptie, compleet met 2 flessen wijn en speciaal kaartje waarmee men in diverse restaurantjes en winkels in omgeving korting krijgt. We kunnen het iedereen aanbevelen en gaan zeker nog eens terug.
Ook nog een tip zoals jullie vroegen: naast de restaurantjes vlakbij en/of vallend onder kortingsyteem van Castagno kun je ook heerlijk eten bij Il Caminetto in Montaione (ong. 16 min. per auto) > heerlijk, veel italianen en goedkoop - wijn uit het vat - top!

Annelies Vermeulen
lees meer ▾

Een waar paradijsje


Pierre Remijn

Oegstgeest

Verblijfsdatum
augustus 2006
Beste medewerkers van Villagrande,

De zomer loopt ten einde; tijd om terug te blikken op de vakantietijd! Voor ons was duidelijk een hoogtepunt : het verblijf op Poggetto Masino! Van te voren hadden jullie ons al verzekerd dat alle appartementen er mooi bij liggen, in elk geval de twee-persoonsstudio's (comfortabel en ruim genoeg, overigens...), maar onze verwachtingen werden nog overtroffen. Terwijl de vriendelijke eigenaar zich zorgen bleek te maken over de droogte ervaarden wij zijn tuin desalniettemin als een waar paradijsje. Ook in het gemoedelijke plaatsje Suvereto hebben wij ons thuis gevoeld en lekker gegeten! Veel dank voor het aanbieden van dit rustige groene plekje met prima zwembad....

Pierre en Sylvia
lees meer ▾

×
Copyright © 2018 Villagrande.