Wat vonden zij van onze vakantiehuizen?


Hier leest u de ervaringen van vakantiegangers die u voorgingen.

Heeft u ervaring met een van onze vakantiehuizen en wilt u die delen?
Surf dan nu naar uw vakantiehuis op deze site en klik op 'Zelf een recensie schrijven?'.




 

Veel meer dan de beschrijving


Ger Doornbos

IJsselstein

Verblijfsdatum
juni 2008
Hallo Jan Willem en collega's,

Wij hebben in de meivakantie in Italie doorgebracht in huis Grumo bovenop de Berg in Toscane, nummer weet ik niet meer. De omschrijving op de website schiet ernstig tekort! Zoals al eerder doorgegeven is er TV, maar ook DVD speler en wasmachine, een normaal koffiezetapparaat en verder een zeer complete en kwalitatief goede inrichting. Met wat creatieve aanpassing is er gemakkelijk met 2 ouders en grote kinderen te verblijven. De foto's geven verder geen goed beeld van deze prachtstek. t iets meer wervende tekst en betere foto's wil iedereen deze woning wel huren! Enige minpuntje is de best lange dagelijkse rit over de zeer smalle bergweggetjes, maar dat went na een week. De omgeving is prachtig, eigenlijk wil je teveel in je vakantieweek proppen om alles te zien. Wij gaan zeker nog een keer terug naar dit gebied.

Groet,
Ger Doornbos

Naschrift Villagrande: de beschrijving is inmiddels aangepast
lees meer ▾

Geen TV maar wel uitgenodigd


Dave Stads

Den Bosch

Verblijfsdatum
juni 2008
Beste Villagrande,

We zijn nu 1 dag terug van onze vakantie in "I Glicini" (it50516) en we kijken nu al weer uit naar een volgende vakantie. Het is ons zeer goed bevallen in deze ruime en zeer schone woning.
De tuin was lekker ruim en zeer mooi en het zwembad was ook erg fijn. Doordat de medegasten bijna dagelijks weg waren was het regelmatig net of we een privehuis met zwembad hadden en dit alles binnen een en al wonderlijk natuurschoon tot zover het oog reikt. Het is tevens een zeer kindvriendelijke plek gezien het ruime terrein waar kinderen lekker kunnen spelen. Onze kleine Lynden heeft zich enorm vermaakt en zo ook de andere aanwezige kinderen.

De door ons bezochte plaatsen San Giminagno,Volterra en onze favoriet Siena waren erg leuk en allen binnen een uur te bereiken. I Glicini ligt wat dat betreft zeer centraal.
In het plaatsje Tavarnelle was een goede supermarkt (COOP) en een paar eetgelegenheden en winkeltjes. Zelfs de nederlandse krant hebben we er kunnen kopen want het EK nieuws moesten we natuurlijk bijhouden.
Omdat er geen TV aanwezig was zijn we door de eigenaars uitgenodigd om bij hen thuis de wedstrijden te komen kijken. We hebben uiteindelijk alleen Nederland-Ro menie gekeken. Wij in de woonkamer met de grote tv en de familie keek op de kleine tv in de keuken Itali -Frankrijk tijdens het eten.
De eigenaars zijn ontzettende lieve en hartelijke mensen en de vrouw, Lucia, spreekt zeer goed Engels.
Het ontbrak ons aan niets; de woning is z ³ schoon en ruim opgezet en is van alle (luxe) gemakken voorzien. De apparatuur die in de woning aanwezig is, is van een zeer hoge standaard.

Onze vakantie was in n woord: fantastisch!

I Glicini is zeker een aanrader en als alle huizen bij jullie van deze standaard zijn, dan hebben we nog wat moeilijke keuzes voor de boeg!

Met vriendelijke groet,
Dave, Mari lla en Lynden Stads
lees meer ▾

Hebben zelden zo goed gegeten voor een betaalbare prijs


Anne-Joke Laabs

Dollerup

Verblijfsdatum
mei 2008
Hallo Jan Willem,

Bedankt voor je verrassingspakket in het huisje. Wij wilden bij Elisabeta alles kopen, wat dus niet nodig was. Het was echt fijn aankomen. Het huisje was klein maar fijn. Precies goed voor ons. Het weer had veel beter zijn kunnen, 3 dagen regen, maar dat kennen wij al. Wij hebben 3 keer gegeten in Quatro di luna. Hebben zelden zo goed gegeten voor een betaalbare prijs: de steak in balsamico is fantastisch. In het andere ristorante hebben wij een pizza gegeten op de eerste avond. Was ook lekker.
We doen het beslist nog een keer over!!

Zoen van Anne-Joke
lees meer ▾

Na gegoochel met pannen heerlijk eten


Ankie Werner-Vos

Amstelveen

Verblijfsdatum
september 2007
De gastvrouw Anna en haar man Giansergio zijn erg leuke mensen, die zeer zorgvuldig het zwembad en de tuinen (laten) onderhouden. Met liefde zijn er heerlijk geurende frambozendruiven overhangend op onze buitenruimte geplant en de muren van onze voormalige Orangerie waren door Anna van prachtige fresco's voorzien. Heel artistiek. Het voorzieningenniveau in de keuken is met zijn twee elektrische platen en zonder oven/magnetron wat beperkt maar met enig gegoochel met pannen en warm houden zijn er in deze uiterst rustige omgeving heerlijke maaltijden te verorberen op het terras onder het bladerendak van de druiven.

Vriendelijke groet,
Ankie Werner
lees meer ▾

Tot in de puntjes


Maurice Straetmans

Rotterdam

Verblijfsdatum
september 2007
Beste Muriel en Jan Willem,

Excuses voor de late reactie. Hartelijk dank voor jullie enorm goede service. We zijn zeer tevreden hierover. Vorig jaar hebben we ook via jullie geboekt en kregen we als verrassing een Marco Polo boekje over Toscane, dit jaar weer iets nieuws, echt top. Verder was alles tot in de puntjes geregeld en hebben we een mooie vakantie gehad.

Met vriendelijke groet,

Maurice en Moniek
lees meer ▾

Onze eigen Villa Felderhof


Ida Swanink

Reeuwijk

Verblijfsdatum
september 2007
Beste Jan Willem en Muriel,

Afgelopen zomer een week met vier gezinnen in dit geweldige huis geweest, zeer vriendelijke eigenaar. Onze eigen Villa Felderhof. In n woord SUPER!!!!
Mooi huis een heerlijk groot zwembad en een heerlijke tuin met diverse zitjes en een hele grote eettafel waar wij met 17 personen heerlijk konden eten, borrelen en genieten.
Absoluut een aanrader zeker voor meerdere gezinnen, ieder gezin had zijn eigen appartement in het huis!!
Bedankt voor de goede contacten en tot ziens

Ida Swanink
lees meer ▾

Overtroffen verwachtingen


Hans in't Veld

Zwolle

Verblijfsdatum
augustus 2007
Beste Villagrande,

Wij zijn gisteren teruggekomen van 2 fantastische weken in Villa le Foci bij Castiglion Fiorentino, Italie. Het huis heeft onze verwachtingen overtroffen en de foto's op de site doen het zeker niet mooier overkomen dan het is.
Perfect onderhouden tuin en zwembad, heerlijk rustig met volledige privacy en toch op maar 5 minuten rijden van het plaatsje. Het uitzicht is er werkelijk schitterend, dat zullen we zeker gaan missen!
Met onze dochter van 6 maanden hebben we er een heerlijke tijd gehad. Met kinderen die net kunnen lopen moet je denk ik wat voorzichtiger zijn, ivm zwembad en steile helling naast terras. In het huisje is alles wat je nodig hebt aanwezig en de eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
Kortom: een echte aanrader!
Verder willen we ook Villagrande bedanken voor de goede service en snelle reacties op vragen.
Met vriendelijke groeten,

Hans & Nicolette in't Veld (en Celina)
lees meer ▾

Mooie plafondschilderingen en Elba krijgt een 9


Eddie Clark

Zaandam

Verblijfsdatum
augustus 2007
Hoi Muriel,

We hebben echt een zeer romantische en super gave vakantie gehad op Elba (villa Teresa). We zaten in het grote huis (kamer nummer 1).
Echt een prachtig huis met een met mozaik ingelegde vloer en mooie plafondbeschilderingen. Bij binnenkomst wisten we niet wat we zagen, echt prachtig!
Helemaal gaaf was dat alle andere bewoners (het huis had 8 appartementen), de hele dag weg waren, dus zaten we 's morgens heerlijk alleen op ons terras het ontbijt te nuttigen. Het huis ligt helemaal goed. Strand en het dorp waren op loopafstand. Toch had je absoluut geen last van de drukte. Het huis heeft een mooi zwembad en alles is eigenlijk netjes en goed verzorgd. We hadden een open auto en dat was natuurlijk helemaal lekker met dat weer. Tip is wel om duidelijk aan te geven dat men ECHT op tijd moet reserveren voor de boot (indien in bezit van auto). Wij moesten zaterdag de 18e om 05.10 uur over, anders moesten we een heel weekend wachten. Elba is een heel mooi eiland, met hele leuke restaurants en winkeltjes. Een absolute aanrader is La Caletta in Porto Azzuro. Het eten is goed, maar valt in het niet bij het uitzicht! Mooie stranden vind je onder andere bij la Foce, maar er zijn ook kiezelstranden. Golfen schijn je er ook te kunnen...
Op een schaal van 1 tot 10 krijgt Elba van ons een 9!

Groeten van Ingrid en Eddie
lees meer ▾

Bas Bakker

Deventer

Verblijfsdatum
augustus 2007
Geachte heer Knol en mevrouw Hoetjes,

Wij hebben zeer genoten van onze vakantie in Toscane. Dat was voor een groot deel zeker aan ons onderkomen te danken, te weten villa dell Arno app. nr. 4. Dank voor de geweldige locatie en ambiance. Dit is in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar. Ga door met uw goede werk en zorg voor nog meer van zulke onderkomens in Europa!

Met vriendelijke groet,
Regien Westerbeek en Bas Bakker
Deventer
lees meer ▾

De verande maakte de siesta tot een feest


Majorie Overvoorde

Maartensdijk

Verblijfsdatum
juni 2007
Beste Jan-Willem & Muriel,

Onze eerste ervaring met Villagrande tijdens onze vakantie in juni was meteen goed. We hebben nog nooit zo'n prettig vakantiehuis gehuurd. Heerlijk rustig op landgoed Sasso-Canaldo. Met slechts de 'bewoners' van 3 andere vakantiehuizen een zwembad delen; ongekend!
Het huis La Lavanda is een heerlijk koel huis (geen airco nodig) met handige zonweringsluiken. De veranda bij het huis maakte van de dagelijkse siesta een feest. Lekker op het heetst van de dag buiten op de goed gemeubileerde veranda (in de schaduw!) lunchen. Voor onze 2 kinderen van bijna 4 en 5 een heerlijk speelterrein. We braken onze nek over de autootjes en ander speelgoed. Het zwembad 17x7 m is groot en wordt goed schoongehouden. De ligstoelen zijn net nieuw en comfortabel.
Het landgoed van Sasso Canaldo is heerlijk om rond te struinen voor kinderen (ook al kom je af en toe een slang tegen). La Lavanda ligt iets afgelegen van de andere huizen waardoor de privacy compleet is.
Het middeleeuwse plaatsje Lucignano is bijzonder mooi en rustig. Slechts ontdekt door een handjevol toeristen. Het is net alsof de tijd hier heeft stilgestaan. De bewoners zitten s-avonds op de bankjes in het park of bij 1 van de 2 cafetaria's bij de toegangspoort van Lucignano.
Voor ons een plek om zeker nog eens naar terug te keren!

Ed Buitenhek & Majorie Overvoorde
lees meer ▾

×
Copyright © 2018 Villagrande.