Wat vonden zij van onze vakantiehuizen?


Hier leest u de ervaringen van vakantiegangers die u voorgingen.

Heeft u ervaring met een van onze vakantiehuizen en wilt u die delen?
Surf dan nu naar uw vakantiehuis op deze site en klik op 'Zelf een recensie schrijven?'.




 

Derde keer was weer top


Eddy Vervoort

Amstelveen

Verblijfsdatum
mei 2007
Beste Jan Willem en Muriel,

Het begint een eentonig verhaal te worden maar ook deze door jullie gekozen locatie was weer top! Dit was alweer de 3e keer dat we bij jullie hebben geboekt en wederom zijn we weer bijzonder tevreden. Het huis was bijzonder fraai en hoog gelegen in een mooie, pittoreske omgeving, aan de rand van een heel klein dorpje 'Pieve a Presciano' nabij Arezzo. De accommodatie was perfect: mooi zwembad, uitzicht op het dal, goed schoon gehouden, veel kastruimte, kleine locatie met 3 appartementen die, alhoewel in n woning opgenomen, zo was ingedeeld dat je nauwelijks in de gaten had dat er medebewoners waren. Twee goede restaurantjes in het dorpje, voor als je geen zin had om er met de auto op uit te gaan, en voor de rest hoeven we jullie natuurlijk niets van Toscane te vertellen. Dit was voor ons de 4e keer in Toscane/Umbri .
Hopelijk tot volgend jaar,

met vriendelijke groet,
Eddy & Georgette Vervoort
lees meer ▾

Josmar Lub

Woudenberg

Verblijfsdatum
september 2006
Goedemorgen Jan Willem,

Ik wilde je nog even bedanken voor het advies. De foto's doen het huisje geen eer aan. Het is veel groter en goed ingericht er staat ook een bbq buiten bij je huis. Het staat aan de rand van de wijngaard en tussen de olijfbomen. De verhuurder maakt zelf wijn (La Pieve). Je wordt verwelkomt met twee flessen wijn van het huis. Het restaurant in het dorpje is super. Lieve mensen die het echt nog leuk vinden als je komt eten.
Al met al hebben we een super vakantie gehad.

Met vriendelijke groet,
Josmar,Saskia en Tiemen
Zeist
lees meer ▾

Wijn uit het vat, top!


Annelies Vermeulen

Monnickendam

Verblijfsdatum
september 2006
Goedenmiddag,

Bedankt voor jullie leuke "welkom thuis" mailtje. Nou dat is een echte aanrader: wat een pracht van een plek en schitterend huis en omgeving!!! Leuke ontvangst door de dames van de receptie, compleet met 2 flessen wijn en speciaal kaartje waarmee men in diverse restaurantjes en winkels in omgeving korting krijgt. We kunnen het iedereen aanbevelen en gaan zeker nog eens terug.
Ook nog een tip zoals jullie vroegen: naast de restaurantjes vlakbij en/of vallend onder kortingsyteem van Castagno kun je ook heerlijk eten bij Il Caminetto in Montaione (ong. 16 min. per auto) > heerlijk, veel italianen en goedkoop - wijn uit het vat - top!

Annelies Vermeulen
lees meer ▾

Een waar paradijsje


Pierre Remijn

Oegstgeest

Verblijfsdatum
augustus 2006
Beste medewerkers van Villagrande,

De zomer loopt ten einde; tijd om terug te blikken op de vakantietijd! Voor ons was duidelijk een hoogtepunt : het verblijf op Poggetto Masino! Van te voren hadden jullie ons al verzekerd dat alle appartementen er mooi bij liggen, in elk geval de twee-persoonsstudio's (comfortabel en ruim genoeg, overigens...), maar onze verwachtingen werden nog overtroffen. Terwijl de vriendelijke eigenaar zich zorgen bleek te maken over de droogte ervaarden wij zijn tuin desalniettemin als een waar paradijsje. Ook in het gemoedelijke plaatsje Suvereto hebben wij ons thuis gevoeld en lekker gegeten! Veel dank voor het aanbieden van dit rustige groene plekje met prima zwembad....

Pierre en Sylvia
lees meer ▾

geluiden van nachtegalen, boomkikkers en zelfs everzwijnen


Ren e Kuit

Amsterdam

Verblijfsdatum
juli 2006
hee Jan Willem,

Een heerlijke vakantie hebben we gehad, en wat een heerlijk huis! Eerste avond hoorden we nachtegalen, boomkikkers en hoorden we niet ver zelfs everzwijnen rondscharrelen... Ongelovelijk aardige mensen, maar ik vertel niets nieuws. Erg voorkomend en prettig. Twee weken daar voelde aan als een enorme luxe. Heerlijk zo'n
zwembad op ongeveer tien passen afstand!

Groetjes,
Ren e
lees meer ▾

mooier dan de op de foto


Paul Thompson

Overveen

Verblijfsdatum
juli 2006
Muriel,

Wij zijn zaterdag teruggekomen van een weekje Toscane (appartement dell Arnano) en hebben een heerlijke tijd gehad. Alles is naar wens geweest en het appartement en zwembad waren nog mooier als op de foto's. Daarnaast wil ik toevoegen dat de gastvrouw erg vriendelijk was en goed duits sprak. Ze gaf ons veel privacy en stond altijd klaar om te helpen en vragen te beantwoorden.
Bedankt!!

Kind regards/Met vriendelijke groeten,
Paul Thompson
lees meer ▾

de kleine meid kon rustig spelen


H. Bryan

Nieuw-Amsterdam

Verblijfsdatum
juli 2006
Beste Jan-Willem,

Net als de vorige keer zijn we ook dit maal bijzonder tevreden over de vakantiewoning, uitzicht en de bijbehorende faciliteiten. Alles was prima voor elkaar, er stonden zelfs 4 nieuwe mountainbikes klaar bij onze prive woning. Veel privacy en veel ruimte om het huisje, waar onze kleine meid rustig kon spelen. Bedankt en ongetwijfeld tot een volgende keer!

Saluti,
Hans, Marjo en Laura Bryan
lees meer ▾

Genoten van Elba en Toscane


Claudette Deddes

Hoofddorp

Verblijfsdatum
juni 2006
Beste Jan Willem en Muriel,

Wat een ervaring om voor het eerst met een klein kindje, Boris van 4,5 maand, op vakantie te zijn. En wel naar Toscane en Elba. Wij hebben genoten van de twee lokaties. De eerste was het prachtige Agriturismo complex in Monte Albina, vlak bij Montespertoli en Florence. Rust, een heerlijk zwembad, drie huizen in het dorp en een restaurantje met overheerlijk Italiaans eten. Wat wil je nog meer. Daarna naar Elba, Porto Azurro, Villa Theresa. Een oud landhuis, zeer sfeervol, een hoofdgebouw uit vroegere tijden, maar ook kleine huisjes die je ook kunt huren, met alle comfort. Daar willen we de volgende keer overnachten. De mensen zijn heel vriendelijk en behulpzaam, zeker met zo'n kleintje. Voor herhaling vatbaar. Dank voor de snelle en goede zorgen.

Groetjes, Reyndert, Claudette en Boris
lees meer ▾

twee fantastische weken


Piet Koning

Bunnik

Verblijfsdatum
juni 2006
Beste Jan Willem,

Zoals beloofd een reactie op onze vacantie in Casa Eugenio in Italie in de buurt van Cortona. Na een smalle steile weg, waarbij we ons afvroegen waar we terecht zouden komen, werden we volkomen verrast door het prachtige uitzicht en het fantastische huis dat voor ons opdook. Het huis was in een woord geweldig. Alles was voldoende aanwezig. Het was schoon, prachtig ingericht en ook Sylvio, en de hulp die elke week kwam schoonmaken, waren uiterst vriendelijk en behulpzaam bij evt. problemen. We hebben 2 fantastische weken gehad met onze kinderen en kleinkind. In de toekomst zullen we zeker weer op jullie site kijken of er iets voor ons bijzit.

Hartelijke groeten,
Fam. Koning
lees meer ▾

mensen en huisje hoogtepunt van de vakantie


Gert-Jan Voortman

Beverwijk

Verblijfsdatum
juli 2005
Jan Willem,

Wij willen even vertellen dat dit huisje en deze mensen het absolute hoogtepunt van onze vakantie was. Wat een mooie locatie en met wat een boel warmte en gastvrijheid zijn wij ontvangen.

Heel veel dank voor deze gouden tip,
Gert-Jan, Ang lique en Izabella Voortman
lees meer ▾

×
Copyright © 2018 Villagrande.