Wat vonden zij van onze vakantiehuizen?


Hier leest u de ervaringen van vakantiegangers die u voorgingen.

Heeft u ervaring met een van onze vakantiehuizen en wilt u die delen?
Surf dan nu naar uw vakantiehuis op deze site en klik op 'Zelf een recensie schrijven?'.




 

super friendly host!


Steven Rogier

Rotselaar

Verblijfsdatum
juli 2015
Very nice appartment and super friendly host!
lees meer ▾

Heerlijke rustige vakantiewoning op een mooie locatie.


Sylvia de Gunst

Bussum

Verblijfsdatum
juni 2015
Heerlijke rustige vakantiewoning op een mooie locatie. Er staan een aantal huizen in de omgeving waardoor er af en toe een auto voorbij rijdt. De directe buren hoor je weinig van. Af en toe als er nieuwe gasten arriveren.
De binnentrap naar de 1e verdieping is een zeer smalle draaitrap. Ben je wat gezet dan kun je de trap niet gebruiken, maar daarvoor is de buitentrap een prima alternatief.
De inrichting is compleet, al zou een vaatwasser en wasmachine het wel compleet maken. Het is tenslotte vakantie.
Dagelijks komt de tuinman rond 9 uur het gras en het zwembad verzorgen. Hij spreekt enigszins Engels, in tegenstelling tot de heer Pellegrini. Dit is een zeer aardige, oude, man die geen woord Engels spreekt. En als je zelf geen Italiaans spreekt, kun je niet met deze aardige man communiceren.
lees meer ▾

Het had een prachtig uitzicht.


Villagrande Vakantiehuizen

Amsterdam

Verblijfsdatum
juni 2015
Een week op Bellavista / Tramento geweest in juni 2015.
Het was een mooie locatie met een mooi ruim terras. Het had een prachtig uitzicht.
Het was jammer dat er op dit terras twee rechte metalen stoeltjes stonden, zonder kussens.
We waren wederom blij dat we onze eigen opklapbare tuinstoelen met kussen hadden meegenomen.
De inrichting van het appartement was eenvoudig, maar toereikend.
We misten wel haakjes om jassen en handdoeken op te hangen en een kastje om levensmiddelen op te bergen.
De slaapkamer was perfect, koel en donker.
De badkamer was wat aan de krappe kant en af en toe viel het warme water weg.
Zwembad was prima.
Er was gelegenheid om, bij voldoende belangstelling, te dineren in de cantina van hert complex.
Dat was erg eenvoudig, maar lekker en betaalbaar.
lees meer ▾

A lovely, tranquil spot


Anoniem

Verblijfsdatum
november 2014
A lovely, tranquil spot with buckets of charm and great facilities. The villa was rustic-feeling but perfectly-functional and well-equipped (full cooking/ kitchen facilities and gas hob; clothes horse and laundry; outdoor tables etc). Bed was comfortable and linen/ furnishings all clean. Owner-operator was readily available for queries and logistical concerns. Excellent supermarkets (especially Co-op) in Figline Valdarno, and close enough for day trips to Siena, Florence and San Gimignano.
lees meer ▾

We hebben een heerlijke vakantie gehad!<


Aletta van Brink

Utrecht

Verblijfsdatum
augustus 2014
Het was een superleuk huisje/appartement (Paint) op een schitterende plek. Het terrein was erg mooi en de eigenaren waren erg aardig. We hebben een heerlijke vakantie gehad!

Marvin, Aletta en Isha, onze dochter van 11
lees meer ▾

Fantastische omgeving waar we elke dag de schaapjes konden zien en horen.


I. Denkelaar

Zwijndrecht

Verblijfsdatum
augustus 2014
De laatste twee weken van augustus waren we in Podere Casello. Het is een heel fijn huis waar erg veel aanwezig is. Een bijkeuken met een extra koelkast is prettig bij de zomerse temperaturen. De tuin is prachtig een heerlijk zwembad en een fantastische omgeving waar we elke dag de schaapjes konden zien en horen.

lees meer ▾

Aangenaam verblijf op een wat geisoleerde plek


C.J. Hendriks

Amstelveen

Verblijfsdatum
augustus 2014
Gezien de beperkte ruimte bij deze wat korte ervaringsquotes over ons verblijf in Alessandro:
Algemeen: - (kleine!)auto onontbeerlijk; supermarktje in de wijk (+/- 800m) ( alles verkrijgbaar) met verderop prima buurtpizzeria/cafe/tabac; in nabijheid aardig wat restaurants maar wel zoeken. Syracuse dichtbij (+/- 30 minuten) maar drukke weg ernaar toe. Redelijke uitvalsplek voor bezoek stadjes in zuidoost Sicilie (Noto, Modica).
villapark: - huizen staan dicht bij elkaar (weinig geluidsprivacy) en zeker niet allemaal met uitzicht op zee. Inrichting terras kaal en onpersoonlijk, inrichting interieur is aangenaam. Wifi werkt goed. Uitzicht en toegang tot de zee zijn spectaculair maar je moet absoluut fit zijn voor een veilige zwem/snorkelbeurt (zwemsandalen!). +/- 2km zuidelijk een privestrand ( verplichte huur bedje/parasol) met veilige watertoegang.
Aangenaam verblijf op een wat geisoleerde plek. Ideaal voor fitte snorkelaars.
lees meer ▾

Mooi complex met een lekker zwembad op een zeer centrale plek


WHT Van Ooijen

Heemstede

Verblijfsdatum
augustus 2014
Wij hebben een geweldige vakantie gehad op Il Castagno. Het is een mooi complex met een lekker zwembad op een zeer centrale plek in Toscane. Het complex ligt vlakbij veel leuke dorpjes en Florence is goed te bezoeken met de trein.
Wij zaten in La Gaurdia. Een zeer ruim huisje met een leuk terras met mooi uitzicht. Enige nadeel is dat het terras zo'n 20 meter van het huisje ligt.
Er zaten verschillende Nederlandse kinderen op het complex en dus hebben onze kinderen zich heel goed vermaakt. Bij het complex is een eigen bos met herten die je brood mag voeren.
Het restaurant aan de overkant is simpel maar prima. Bij de receptie hebben ze veel tips voor leuke restaurants in de buurt waar je met de auto kunt komen.
lees meer ▾

De wekelijkse pizza avond georganiseerd door de vriendelijke eigenaren is een aanrader


Anoniem

Verblijfsdatum
augustus 2014
Een rustige, mooi gelegen kleinschalige accommodatie die een perfecte uitvalsbasis vormt voor uitstapjes. Niet onbelangrijk is dat er voldoende schaduw is bij het huisje / op het perceel. Erg praktisch zijn de beschikbare fietsjes zodat je 's ochtends naar het ca 4 km verder gelegen dorp kunt fietsen om brood te halen. Aanrader is de soci teit aan het centrale pleintje in San Rocco dat de ontmoetingsplaats vormt voor de lokale bevolking; op elk uur vd dag prima verpozen hier. Fietsen in de omgeving is prima te doen; fiets een rondje door de vallei (ca 25-30 km) en doe dan alle dorpjes even; vooral Sovicille en Torri (alwaar een uitstekend restaurant ligt) vonden wij leuke plaatsjes (wel kuitenbijters). De wekelijkse pizza avond georganiseerd door de vriendelijke eigenaren is een aanrader; veel, heel veel heerlijke pizza's worden, vergezeld door de wijn vh huis, voorgeschoteld. In Rapolano Terme is een klimbos voor kinderen met div. parcoursen.
lees meer ▾

De ligging was inderdaad ideaal om tripjes te maken naar de diverse steden.


Wim G. Vermeulen

Mijdrecht

Verblijfsdatum
augustus 2014
Een schitterende locatie gelegen op ca. 400 meter hoogte in het karakteristieke landschap van Toscane. Vanuit het huis en de tuin een prachtig uitzicht op de diverse schakeringen van boomgaarden en wingerds. Een prachtig huis met grote tuin met BBQ faciliteiten (inclusief warm waterkraan en koelkast) en priv zwembad met verwarmd water en warme douche. Vijf mooie slaapkamers met uitstekende bedden en prima badkamers. De handdoeken werden zelfs twee wekelijks verschoond en er waren badlakens voor gebruik bij het zwembad.

De goed geoutilleerde keuken met een tafel voor tien personen werd weinig gebruikt omdat met het schitterende weer, ca. 30 graden, dagelijks zowel het ontbijt als de avondmaaltijd (BBQ) buiten werden gebruikt. De ligging was inderdaad ideaal om tripjes te maken naar de diverse steden als Pisa, Lucca, Florence , Siena en San Gimignano.
Kortom wij hebben samen met onze kinderen en kleinkinderen optimaal genoten van deze vakantie en het was het geld alleszins waard.
lees meer ▾

×
Copyright © 2018 Villagrande.