Wat vonden zij van onze vakantiehuizen?


Hier leest u de ervaringen van vakantiegangers die u voorgingen.

Heeft u ervaring met een van onze vakantiehuizen en wilt u die delen?
Surf dan nu naar uw vakantiehuis op deze site en klik op 'Zelf een recensie schrijven?'.




 

Anoniem

Verblijfsdatum
augustus 2012
Elke keer als we naar Toscane gaan beleven we iets grappigs. Italianen zijn goedlachs en soms net kinderen die pret hebben om de raarste zaken. We hebben mooiere dorpen gezien maar San Rocco a Pilli kent een uniek spektakel: een Palio Ciuchi, een ezelrace! Net als in het nabijgelegen Senna strijden rivaliserende wijken om de winst. Het kleine San Rocco heeft kennelijk wijken...
Deze agriturismo ademt een prettige sfeer. Het was heerlijk heet en dan is een duik in het zwembad een sensatie. Vroeg opstaan is in dat klimaat heerlijk en dan een stuk hardlopen is werkelijk zalig. De middag is zo zinderend loom en de avond gezellig bij een vuurtje. Er waren ook gasten met kinderen maar hadden daar totaal geen last van.
Enfin, we hebben genoten van een blije vakantie in een goddelijke omgeving want jeetje, wat is het daar mooi.
Sandra Koot
lees meer ▾

The castle if definitely worth a visit




Verblijfsdatum
juli 2012
The castle if definitely worth a visit. Do not expect 24h hotel reception, the castle rents out apartments. Great base for visiting toscany. Hotel comfort, but private and historic feeling. Ingo.
lees meer ▾

voortreffelijke pizza-oven


Anoniem

Verblijfsdatum
juli 2012
Leuk vakantiehuis, zeer goed uitgeruste keuken, voortreffelijke pizza-oven, ruime kamers, heel rustig, geen andere vakantiegangers, in de toekomst wel B&B ernaast;

veel muggen, smalle toegangsweg en geen ligbedden naast het zwembad.

Els van Dessel
lees meer ▾

Irene Gerards

Mierlo

Verblijfsdatum
juli 2012
Wij hebben een prachtige vakantie gehad.
Het huis was gelegen in een klein paradijs. Het huis was mooi, gezellig en praktisch!
Zwembad was super!
Jullie zien het; tevreden mensen!
Dank!

Groetjes Irene Gerards
lees meer ▾

aan te raden voor rustzoekers


Anoniem

Verblijfsdatum
juni 2012
Wij hebben onlangs drie weken doorgebracht in Casa Costanza. We werden hartelijk ontvangen door Marco die zijn uiterste best deed om in het frans met ons te communiceren.
Het is werkelijk een schitterende plek voor mensen die erg gesteld zijn op hun privacy. In huis zijn alle noodzakelijke zaken aanwezig, waarbij aangetekend dat de keuken zijn beste tijd gehad heeft. De eigenaars zijn het het hiermee eens en zijn van zins om komend jaar een nieuwe keuken te plaatsen.
Kortom een heerlijke plek en aan te raden voor rustzoekers.

H. Cobben
lees meer ▾

Voor mensen die tot rust willen komen


Anoniem

Verblijfsdatum
juni 2012
Prachtig vakantiehuisje.
Perfect in orde.
Voor mensen die tot rust willen komen.

Stefaan Schoenmaekers.
lees meer ▾

je kunt genieten van een schitterende zonsondergang


Anoniem

Verblijfsdatum
juni 2012
Na te zijn getrouwd in het prachtige Le Marche, hebben we in Sasso Canaldo met de hele familie een fantastische vakantie gehad. Steekwoorden: rustig, zeer net terrein, ruim opgezet, priv , met sfeer ingericht, een heerlijk zwembad, prachtig uitzicht en lieve welwillende eigenaren.

Tips:
Zet tussen Limonaia en de grote villa een stoel neer en je kunt genieten van een schitterende zonsondergang
Lucignano, het dorpje, is een klein juweeltje. Koop bij Emozioni een zelf gemaakte jurk, laat je rondleiden door de pastoor in het kerkje/museum, loop op donderdag over de markt, drink voor 1,20 euro een cappuccino bij de bar en eet heerlijk bij il Goccino in de achtertuin met uitzicht op de volle maan.

Een locatie om zeker nog eens terug te gaan!

Manon Leeflang
lees meer ▾

We willen namelijk niet voor elke uitstapje de auto in.


Anoniem

Verblijfsdatum
juni 2012
Allereerst bedankt voor de hulp bij het uitkiezen van dit prettige vakantiehuis. We hebben vooral genoten van ons verblijf omdat we nu langzamerhand wel weten wat we willen. Rustig en landelijk gelegen, niet ver een mooie stad en op wandelafstand van een levendig dorp. We willen namelijk niet voor elke uitstapje de auto in. Grassina is zo'n plaatsje dat bijdraagt aan ons ultieme vakantiegevoel. We hadden van te voren informatie ingewonnen en merkten ook dat men dat waardeert. Op het Piazza Umberto staat bijvoorbeeld een bronzen beeld van een vrouw die de was doet. Wij wisten dat dit dorp vroeger de was deed voor Florence. Op de uitgestrekte velden rond het dorp lag de was te drogen. Toen we een heerlijke Campari-soda dronken op een terrasje raakten we aan de praat met de eigenaar die ons vertelde dat de beeldhouwer in het dorp woont. Telkens als we een zonderlinge man zagen zeiden we tegen elkaar: daar heb je hem!'
Hans en Annebeth, Den Dolder
lees meer ▾

De kinderen naar de zin


Ron van Gemert

's-Gravenhage

Verblijfsdatum
september 2011
Ervaring, van andere en van ons leert, dat het best moeilijk is om iets uit te zoeken wat ook daadwerkelijk overeenkomt met het geschetste. Bij jullie klopt het en kom je niet voor verrassingen te staan. Vandaar dat we wederom bij jullie uitkomen. De prijs is gewoon goed. Een huisje, rustig gelegen met niet te veel mensen om je heen. Dat we nu wederom (4e keer) naar hetzelfde adres willen gaan, heeft te maken dat de kinderen het daar erg naar hun zin hebben en dat het daar lekker rustig is. Om de dag trekken we erop uit en er is nog genoeg te zien. De beheerder is een toffe man en staat altijd voor je klaar. Wat wil je nog meer!

Ron Gemert.
lees meer ▾

Appartement in een uitkijktoren


Anoniem

Verblijfsdatum
augustus 2011
Prachtige plek, dit appartement in een uitkijktoren, smaakvol ingericht en heerlijk rustig. Een groot priv -dakterras met fantastisch uitzicht en een 'eigen' olijfboomgaard maken het plaatje compleet!

Linda Slangen
lees meer ▾

×
Copyright © 2018 Villagrande.