Wat vonden zij van onze vakantiehuizen?


Hier leest u de ervaringen van vakantiegangers die u voorgingen.

Heeft u ervaring met een van onze vakantiehuizen en wilt u die delen?
Surf dan nu naar uw vakantiehuis op deze site en klik op 'Zelf een recensie schrijven?'.




 

Kookcursus is een aanrader


Anoniem

Verblijfsdatum
augustus 2011
In de eerste 2 weken van augustus hebben we met 2 families vakantie gevierd in il Cipresso. We vonden het zeer geslaagd en hebben een heerlijke tijd gehad. Het complex zelf is erg mooi, de gebouwen zijn met smaak gerestaureerd en vooral het zwembad is geweldig, met uitzicht op de glooiende heuvels. Het kinderbadje was geschikt voor de kinderen, maar wel wat diep voor de kleinste van 2. Rond het huis was veel plek voor de kinderen om te spelen, en het landgoed heeft ook een meer met picknickplek waar het goed toeven is. Het huis zelf is niet superdeluxe, maar zeker zeer comfortabel. Il castagno ligt niet bij een dorpje, daarvoor moet je de auto pakken, maar aan de overkant van de weg is een uitstekend restaurant waar we vaak hebben gegeten. Een kookcursus bij de 'scuola di gusto' naast het landgoed is ook een echte aanrader. Sienna en Pisa zijn in een uur te berijden, maar dichterbij zijn San Gimignano, Volterra maar ook Gambassi zeker de moeite waard.

Robert van Kralingen
lees meer ▾

Niet te overteffen


Anoniem

Verblijfsdatum
juli 2011
Voor de tweede keer hebben we een verblijf geboekt in Poggetto Masino.
Wederom een heerlijke week daar gehad, het was weer thuiskomen.
Wij zijn van mening dat niet veel vakantiewoningen Poggetto Masino kunnen overtreffen.
We zijn in ieder geval van plan voor een derde keer naar Poggetto Masino te komen! J. Venema
lees meer ▾

1001 nacht


Anoniem

Verblijfsdatum
juli 2011
Inderdaad een fantastisch verblijf in een absoluut Toscaans decor
'T leek wel afgesproken werk: lle in de omschrijving genoemde dieren en uitzichten hebben we gezien tot en met re en, fazanten en vele roofvogels aan toe!
Vergezichten die de lading dekken en sterrenluchten uit 1000 en n nacht.
Het huis biedt veel comfort, is schoon, zorgvuldig afgewerkt n voorzien van goed zittend en liggend meubilair.
Boodschappen doe je met de auto en een wandeling wordt steevast een belevenis met alle flora en fauna. kortom een echte aanrader!

Fam. Bergstein
lees meer ▾

Anoniem

Verblijfsdatum
juli 2011
Wij hebben 1 week doorgebracht in Rimaggio 3.
Het complex ligt op een mooi gelegen rustige plek met een fantastisch uitzicht. Zelden zo'n steile weg gereden met mijn auto als op deze lokatie.
De routebeschrijving was uitstekend en de eigenaren waren erg vriendelijk. Wij vonden het appartement zonder problemen.
Verder vonden wij het jammer dat de eigenaren hun gasten niet betrokken bij de produkten die zij verbouwen (olijven en wijndruiven). Uit de beschrijving kregen wij de indruk dat een wijnproeverij tot de mogelijkheden behoorde en dat er ter plekke meer activiteit plaatsvond.
Helaas was de bar tijdens ons verblijf gesloten en daardoor bleef het terras leeg. Het zwembad is erg groot en de kinderen genoten van de tafeltennistafel en het tafelvoetbalspel.
Wouter Goes.

Naschrift Villagrande: De aanwezigheid van een bar is uit de beschrijving gehaald.
lees meer ▾

Bezienswaardige omgeving


Philippe Van Hootegem

Brugge

Verblijfsdatum
juli 2011
Villa le Foci is een top-vakantiehuis:
Prachtige ligging en panorama, vriendelijk onthaal, comfortabele inrichting, interessante en bezienswaardige omgeving.
Voor herhaling vatbaar!

Ph.Van Hootegem
lees meer ▾

Oorverdovende stilte


Anoniem

Verblijfsdatum
juli 2011
Het verblijf in Borgo Castagno is ons zeer goed bevallen.
Mede ook door de zeer vriendelijke eigenaar Mario en zijn dochter Elena.
Elena organiseerde iedere zondag een z.g. poolparty met veel wijn en div snacks, zodat alle huurders met elkaar even kennis kunnen maken.
De woningen zijn goed onderhouden en origineel ingericht.
De stilte op het park is oorverdovend, vooral als je in een grote stad als Utrecht woont, geweldig!
Het uitzicht vanuit de woning is een ansichtkaart.
Enige "minpuntjes" zijn er ook: ons huisje lag apart en wat hoger, waardoor wij met de bagage een lange meer als 20 ongelijke treden op moesten.
Voor wat oudere mensen met rugklachten een klein probleem.
Ook de douche functioneerde niet naar behoren (gloeiend heet of ijskoud), maar met 32 graden buiten en het zwembad om de hoek moet je niet zeuren.
Ook het smalle toegangsweggetje naar het parkje vergt wat gewenning (smal en steil)
verder super!!
Wij komen beslist nog eens terug!

Gerard en Marian van Dortmond

lees meer ▾

uitkijkend over de vallei


Anoniem

Verblijfsdatum
juli 2011
Prachtige ligging op een heuvel, uitkijkend over de vallei. Dus ook als het heel heet is, is er een verkoelend briesje.
Goede ligging op 10 minuten van Cortona, een romantische Toscaanse stadje met vele goede restaurants. Supermarkt op 10 minuten afstand.
Ruim vrijstaand huisje dat erg leuk authentiek is ingericht. Keukenuitrusting was wat gedateerd.
Zeer vriendelijke eigenaren. Met name Elena, die bijna dagelijks even langs komt om te vragen of alles naar wens is.
Tweemaal per week is er een wijnproeverij (wijnhuis Barrachi) met heerlijke hapjes bij het zwembad.
Op deze locatie kun je heerlijk tot rust komen in een schitterende omgeving.
Vergeet niet naar Arezzo te gaan, waar :La Vitta e bella" is opgenomen.

Judith en Ronald
lees meer ▾

Uiterst tevreden


Jaap Goedegebuure

Den Haag

Verblijfsdatum
juli 2011
Beste Jan Willem en Muriel,

We hebben nog twee dagen te gaan in Fignano en zijn, zoals we aan de eigenaars hebben laten weten, uiterst tevreden.
Net als bij de vorige gelegenheden (Teccognano) leveren jullie topkwaliteit.
E n opmerking: de routebeschrijving is verwarrend. Omdat Fignano met een bordje langs de weg staat aangegeven, kan worden volstaan met de mededeling dat het bordje ongeveer 5 km na Castelfiorentino te zien is aan de rechterkant van de weg en dat daar dan de oprijlaan naar het complex begint.
(De route is door Villagrande aangepast).

Vriendelijke groet,

Jaap en Annemari Goedegebuure
Ilse van Niekerk
Koos Pretorius
en kinderen
lees meer ▾

Optreden met gitaar en groenten uit eigen moestuin


Anoniem

Verblijfsdatum
juli 2011
Leuk huisje met goed uitgeruste keuken, heerlijk tuinmeubilair met ligstoelen, gratis internet en een prachtig zwembad.
Mooi aangelegde tuin, waar je heerlijk kunt zitten.
De boerderij heeft een moestuin, waar groenten en fruit geplukt mag worden door de gasten voor eigen gebruik.
Perfecte ligging voor het bezoeken van de belangrijkste bezienswaardige steden Sienna, Firenze, San Gimignano, Volterra, Lucca en Pisa.
Op 1 minuut rijden is een grote supermarkt(PAM).
Een aantal leuke restaurantjes in de buurt: Il Caminetto in Mura(2 km. van La Valle) en Carpe Diem in Montaione.
Bijzonder aardige eigenaren( 3 broers?) die 1x keer in de week een proeverijtje houden met eigen wijn en Toscaanse hapjes. 1 broer(Simone)geeft dan een optreden met gitaar en zingt Italiaanse en Engelse liedjes.

Ronald en Judith.
lees meer ▾

Zingende nachtegalen


Anoniem

Verblijfsdatum
april 2011
Fantastische locatie, een erg mooi huis en een groot perceel verdeeld over 3 niveau's en prachtig aangelegd met olijfbomen, lavendel, rozen, perken, gras weide enz.. Het zwembad is heel erg mooi en ligt geweldig met een fantastisch uitzicht over het dal en de heuvels. ' s ochtends ontbijten op het priv terras (Il Giglio Lecci) dat veel groter is dan op de foto's zichtbaar. De hele dag vogels die fluiten en 's nachts zingende nachtegalen. De accommodatie is prima, compleet, ligt rustig en erg Toscaans. Alleen de tussenmuur met de naastgelegen appartementen is wel wat gehorig. Verder absoluut een aanrader, qua ligging subliem en echt Toscaans. Het dorpje is klein maar je kan erg lekkere pizza's eten bij Viagnoli voor heel weinig geld. Lopend te doen. Wij hebben enorm genoten en deze locatie is voor herhaling vatbaar.

E.V en A.V.
april 2011
lees meer ▾

×
Copyright © 2018 Villagrande.