Wat vonden zij van onze vakantiehuizen?


Hier leest u de ervaringen van vakantiegangers die u voorgingen.

Heeft u ervaring met een van onze vakantiehuizen en wilt u die delen?
Surf dan nu naar uw vakantiehuis op deze site en klik op 'Zelf een recensie schrijven?'.




 

We willen namelijk niet voor elke uitstapje de auto in.


Anoniem

Verblijfsdatum
juni 2012
Allereerst bedankt voor de hulp bij het uitkiezen van dit prettige vakantiehuis. We hebben vooral genoten van ons verblijf omdat we nu langzamerhand wel weten wat we willen. Rustig en landelijk gelegen, niet ver een mooie stad en op wandelafstand van een levendig dorp. We willen namelijk niet voor elke uitstapje de auto in. Grassina is zo'n plaatsje dat bijdraagt aan ons ultieme vakantiegevoel. We hadden van te voren informatie ingewonnen en merkten ook dat men dat waardeert. Op het Piazza Umberto staat bijvoorbeeld een bronzen beeld van een vrouw die de was doet. Wij wisten dat dit dorp vroeger de was deed voor Florence. Op de uitgestrekte velden rond het dorp lag de was te drogen. Toen we een heerlijke Campari-soda dronken op een terrasje raakten we aan de praat met de eigenaar die ons vertelde dat de beeldhouwer in het dorp woont. Telkens als we een zonderlinge man zagen zeiden we tegen elkaar: daar heb je hem!'
Hans en Annebeth, Den Dolder
lees meer ▾

De kinderen naar de zin


Ron van Gemert

's-Gravenhage

Verblijfsdatum
september 2011
Ervaring, van andere en van ons leert, dat het best moeilijk is om iets uit te zoeken wat ook daadwerkelijk overeenkomt met het geschetste. Bij jullie klopt het en kom je niet voor verrassingen te staan. Vandaar dat we wederom bij jullie uitkomen. De prijs is gewoon goed. Een huisje, rustig gelegen met niet te veel mensen om je heen. Dat we nu wederom (4e keer) naar hetzelfde adres willen gaan, heeft te maken dat de kinderen het daar erg naar hun zin hebben en dat het daar lekker rustig is. Om de dag trekken we erop uit en er is nog genoeg te zien. De beheerder is een toffe man en staat altijd voor je klaar. Wat wil je nog meer!

Ron Gemert.
lees meer ▾

Appartement in een uitkijktoren


Anoniem

Verblijfsdatum
augustus 2011
Prachtige plek, dit appartement in een uitkijktoren, smaakvol ingericht en heerlijk rustig. Een groot priv -dakterras met fantastisch uitzicht en een 'eigen' olijfboomgaard maken het plaatje compleet!

Linda Slangen
lees meer ▾

Kookcursus is een aanrader


Anoniem

Verblijfsdatum
augustus 2011
In de eerste 2 weken van augustus hebben we met 2 families vakantie gevierd in il Cipresso. We vonden het zeer geslaagd en hebben een heerlijke tijd gehad. Het complex zelf is erg mooi, de gebouwen zijn met smaak gerestaureerd en vooral het zwembad is geweldig, met uitzicht op de glooiende heuvels. Het kinderbadje was geschikt voor de kinderen, maar wel wat diep voor de kleinste van 2. Rond het huis was veel plek voor de kinderen om te spelen, en het landgoed heeft ook een meer met picknickplek waar het goed toeven is. Het huis zelf is niet superdeluxe, maar zeker zeer comfortabel. Il castagno ligt niet bij een dorpje, daarvoor moet je de auto pakken, maar aan de overkant van de weg is een uitstekend restaurant waar we vaak hebben gegeten. Een kookcursus bij de 'scuola di gusto' naast het landgoed is ook een echte aanrader. Sienna en Pisa zijn in een uur te berijden, maar dichterbij zijn San Gimignano, Volterra maar ook Gambassi zeker de moeite waard.

Robert van Kralingen
lees meer ▾

Niet te overteffen


Anoniem

Verblijfsdatum
juli 2011
Voor de tweede keer hebben we een verblijf geboekt in Poggetto Masino.
Wederom een heerlijke week daar gehad, het was weer thuiskomen.
Wij zijn van mening dat niet veel vakantiewoningen Poggetto Masino kunnen overtreffen.
We zijn in ieder geval van plan voor een derde keer naar Poggetto Masino te komen! J. Venema
lees meer ▾

1001 nacht


Anoniem

Verblijfsdatum
juli 2011
Inderdaad een fantastisch verblijf in een absoluut Toscaans decor
'T leek wel afgesproken werk: lle in de omschrijving genoemde dieren en uitzichten hebben we gezien tot en met re en, fazanten en vele roofvogels aan toe!
Vergezichten die de lading dekken en sterrenluchten uit 1000 en n nacht.
Het huis biedt veel comfort, is schoon, zorgvuldig afgewerkt n voorzien van goed zittend en liggend meubilair.
Boodschappen doe je met de auto en een wandeling wordt steevast een belevenis met alle flora en fauna. kortom een echte aanrader!

Fam. Bergstein
lees meer ▾

Anoniem

Verblijfsdatum
juli 2011
Wij hebben 1 week doorgebracht in Rimaggio 3.
Het complex ligt op een mooi gelegen rustige plek met een fantastisch uitzicht. Zelden zo'n steile weg gereden met mijn auto als op deze lokatie.
De routebeschrijving was uitstekend en de eigenaren waren erg vriendelijk. Wij vonden het appartement zonder problemen.
Verder vonden wij het jammer dat de eigenaren hun gasten niet betrokken bij de produkten die zij verbouwen (olijven en wijndruiven). Uit de beschrijving kregen wij de indruk dat een wijnproeverij tot de mogelijkheden behoorde en dat er ter plekke meer activiteit plaatsvond.
Helaas was de bar tijdens ons verblijf gesloten en daardoor bleef het terras leeg. Het zwembad is erg groot en de kinderen genoten van de tafeltennistafel en het tafelvoetbalspel.
Wouter Goes.

Naschrift Villagrande: De aanwezigheid van een bar is uit de beschrijving gehaald.
lees meer ▾

Bezienswaardige omgeving


Philippe Van Hootegem

Brugge

Verblijfsdatum
juli 2011
Villa le Foci is een top-vakantiehuis:
Prachtige ligging en panorama, vriendelijk onthaal, comfortabele inrichting, interessante en bezienswaardige omgeving.
Voor herhaling vatbaar!

Ph.Van Hootegem
lees meer ▾

Oorverdovende stilte


Anoniem

Verblijfsdatum
juli 2011
Het verblijf in Borgo Castagno is ons zeer goed bevallen.
Mede ook door de zeer vriendelijke eigenaar Mario en zijn dochter Elena.
Elena organiseerde iedere zondag een z.g. poolparty met veel wijn en div snacks, zodat alle huurders met elkaar even kennis kunnen maken.
De woningen zijn goed onderhouden en origineel ingericht.
De stilte op het park is oorverdovend, vooral als je in een grote stad als Utrecht woont, geweldig!
Het uitzicht vanuit de woning is een ansichtkaart.
Enige "minpuntjes" zijn er ook: ons huisje lag apart en wat hoger, waardoor wij met de bagage een lange meer als 20 ongelijke treden op moesten.
Voor wat oudere mensen met rugklachten een klein probleem.
Ook de douche functioneerde niet naar behoren (gloeiend heet of ijskoud), maar met 32 graden buiten en het zwembad om de hoek moet je niet zeuren.
Ook het smalle toegangsweggetje naar het parkje vergt wat gewenning (smal en steil)
verder super!!
Wij komen beslist nog eens terug!

Gerard en Marian van Dortmond

lees meer ▾

uitkijkend over de vallei


Anoniem

Verblijfsdatum
juli 2011
Prachtige ligging op een heuvel, uitkijkend over de vallei. Dus ook als het heel heet is, is er een verkoelend briesje.
Goede ligging op 10 minuten van Cortona, een romantische Toscaanse stadje met vele goede restaurants. Supermarkt op 10 minuten afstand.
Ruim vrijstaand huisje dat erg leuk authentiek is ingericht. Keukenuitrusting was wat gedateerd.
Zeer vriendelijke eigenaren. Met name Elena, die bijna dagelijks even langs komt om te vragen of alles naar wens is.
Tweemaal per week is er een wijnproeverij (wijnhuis Barrachi) met heerlijke hapjes bij het zwembad.
Op deze locatie kun je heerlijk tot rust komen in een schitterende omgeving.
Vergeet niet naar Arezzo te gaan, waar :La Vitta e bella" is opgenomen.

Judith en Ronald
lees meer ▾

×
Copyright © 2018 Villagrande.