Wat vonden zij van onze vakantiehuizen?


Hier leest u de ervaringen van vakantiegangers die u voorgingen.

Heeft u ervaring met een van onze vakantiehuizen en wilt u die delen?
Surf dan nu naar uw vakantiehuis op deze site en klik op 'Zelf een recensie schrijven?'.




 

Geen woord teveel gezegd


Hanneke Verschoor

Almkerk

Verblijfsdatum
augustus 2009
Beste mensen van Villagrande,

Ik wilde in ieder geval even laten weten dat de locatie 'Sasso Canaldo' in Lucignano werkelijk fantastisch was.
Wij zaten in de grote villa op het landgoed, met een adembenemend uitzicht, super compleet ingericht huis, prachtige kamers en een mooi zwembad waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt.
Jullie hadden geen woord te veel gezegd.

Wij zullen voor onze vakantie van volgende zomer zeker jullie site weer raadplegen.

Hartelijke groeten,

Hanneke Verschoor
lees meer ▾

Klein knus en gezellig


Pierre Remijn

Oegstgeest

Verblijfsdatum
augustus 2009
Beste Villagrande-mensen,

Ook dit jaar kijken wij terug op een -mede dankzij Villagrande - geslaagde vakantie!
De goede herinneringen die we hadden aan onze vakantie in Poggetto Masino in 2006 kwamen tot leven toen we deze zomer terugkeerden in hetzelfde appartement: heerlijke herkenning van de weelderige grounds , het verbeterde zwembad, het prima apartementje met twee terrassen en de weldadige rust.
De eigenaars waren aardig en behulpzaam in het algemeen en speciaal toen wij dit jaar problemen met onze auto hadden.
Ook het dorpje Suvereto bleek onveranderd aangenaam. Klein, knus, maar gezellig om s avonds te gaan eten.

Voor de tweede week kozen wij - na overleg met jullie - voor Borgo del Castagno bij Cortona.

Veel dank voor jullie advies en extra informatie m.b.t het terras en de ligging van appartement la Quercia . Het inderdaad heerlijk priv gelegen, ruime terras grenst aan een begroeid, bosachtig pad met vijgenboom, wat een echt vakantie- en buitengevoel gaf ¦. Het mooie uitzicht vanaf de Borgo als geheel was een prettige verrassing.
Naar Cortona ben je een kwartiertje met de auto onderweg (weer een andere berg op), maar het is de moeite waard: veel gezelligheid en zomaar onvoorzien een openluchtconcert met wereldberoemde sopraan op het plein. Genoeg te beleven dus.
De Borgo terugvinden s avonds in het pikkedonker vraagt om eigen navigatie-vaardigheid (TomTom vindt het niet), dus een extra en vooral verlichte wegaanduiding is misschien een goed idee voor de eigenaars, die overigens zeer hun best deden het ons naar de zin te maken.
Kortom: weer blij met jullie in zee (of liever: op weg) te zijn gegaan!
Good luck en tot volgend seizoen wellicht,

vriendelijke groet van Pierre en Sylvia Remijn Nelissen
lees meer ▾

Julien Bulcke

Antwerpen

Verblijfsdatum
juli 2009
Dag Muriel,

Intussen heb je al heel wat vernomen over onze vakantie.
Het was inderdaad een droom, misschien mede omdat we het ganse gebouw voor ons alleen hadden en we echt het gevoel hadden dat het ons tweede verblijf was.

Even enkele positieve punten herhalen:
bij de negatieve:
bij de neutrale:
Tenslotte, absoluut te noteren: Osteria dei Vignaioli, Piazza Serristori, 4, Pieve a Presciano
Dit is een restaurantje op wandelafstand in het gehucht zelf met uitstekende dagsuggesties (werkelijk een kwaliteitskeuken!), een uiterst vriendelijke bediening en prijzen die je niet voor mogelijk acht. Reserveren is wel aan te bevelen.

Wellicht tot volgend jaar en nog een heel fijne dag, Julien BULCKE
lees meer ▾

Ook leuk om eens 's avonds naar Florence te gaan.


Anoniem

Verblijfsdatum
juli 2009
Prachtige plek, mooie en nieuwe appartementen en een vriendelijke eigenaar. De restauratie van het landgoed was net klaar en daardoor zag de tuin er nog kaal uit. Maar fantastische thuisbasis voor tuistapjes naar Florence. Ook leuk om eens 's avonds naar Florence te gaan. Dan zijn de meeste toeristen weer vertrokken.

Jolanda en Rene
lees meer ▾

Martijn Leppink

Utrrecht

Verblijfsdatum
juni 2009
Hoi,

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Prima huis, prachtig zwembad, en mooie omgeving. Onze dochter (10 maanden oud) vond de kat die er rond liep erg interessant (op een van de weinige bewolkte dagen).

Gr. Martijn
lees meer ▾

Werkelijks groots maar geen koffiezetapparaat


Peter van der Lans

Amsterdam

Verblijfsdatum
juni 2009
Beste medewerkers van Villagrande,

Teruggekomen van een uiterst aangenaam verblijf in Toscane en met name in Casale Guilio in Cetona. Het huis voldoet inderdaad ruimschoots aan de aangegeven kwalificaties en de ligging met bij behorend uitzicht is werkelijk groots.
Als klein aandachtpunt moet ik even kwijt dat het ontbreken van een koffiezetapparaat en waterkoker wat lastig was.
Tevens wil ik Uw organisatie nog bedanken voor de adequate reactie en bemiddeling op ons telefoontje betreffende de stroomuitval na een hevig onweer ondanks het toch wel late tijdstip.
Op naar een leuke bestemming voor volgend jaar!

m.vr.gr.
Peter van der Lans
lees meer ▾

Slechte nagivatie in een indrukwekkende omgeving


Danielle Vogel

Zuidbroek

Verblijfsdatum
augustus 2008
Hallo Muriel!

Inmiddels zijn we weer terug van een heerlijke vakantie!

Om de bestemming te vinden hadden we toch wel enige moeite. Onderweg naar montefegatesi kwamen we een bosbrand tegen waardoor we niet verder konden met de route die we op papier hadden staan.
En inderdaad....navigatie systemen doen het daar niet zo goed :)
Het dorp ligt erg afgelegen, dus wellicht handig wanneer je toekomstige vakantiegangers ook een alternatieve route kan aanbieden.
Uiteindelijk via het agentschap contact gezocht met de eigenaar die aanbood ons vanuit het dorp Bagni di Lucca op te halen. We werden goed geholpen, en de eigenaar was erg vriendelijk. Dus al met al is het prima verlopen....

Een heerlijke vakantie, prachtig vakantiehuis en indrukwekkende omgeving!

Bedankt voor de goede service!

groet, Danielle
lees meer ▾

Elianne Braskamp

Rotterdam

Verblijfsdatum
augustus 2008
Beste Muriel,

Tjonge wat hebben wij een fijne vakantie gehad!
Wij willen jullie ook heel erg bedanken voor de goede zorgen en de geweldige sevices!
Inmiddels hebben wij het huis en jullie al bij verschillende vrienden aangeraden!

Wie weet tot volgend jaar!

Elianne Braskamp
lees meer ▾

Oase van comfort in een wildernis


P p P

p

Verblijfsdatum
augustus 2008
Aanvankelijk leek het huis totaal verlaten en ge soleerd van de bewoonde wereld. Het contrast kon bijna niet groter: na een fraaie rit over de autostrada volgden de laatste langzame kilometers. Vanaf Castagneto Carducci, bergstadje met uitzicht over het laagland met de rechte wegen en de Middellandse Zee, voerde een slingerende asfaltweg zonder tegenligger of dorp in het vooruitzicht naar een stenig pad waar geen enkel verkeer mogelijk leek. Het huis aan het eind van het pad bleek een oase van comfort in een wildernis die bij nadere aanschouwing toch vrijwel geheel in cultuur was gebracht. Wijngaarden en olijfbomen duidden op enige bedrijvigheid. Toen de avond viel markeerden enkele lampen de overdag onzichtbare huizen tegen de helling van de heuvelrug van ons uitzicht. De maan scheen feller dan de zon in Peking en de krekels hadden elkaar net zoveel te vertellen als de Italianen op de terrassen. Ons huis bleek zeer goed in orde. De veranda maakte een parasol overbodig en we misten een zwembad geen moment.
Op basis van een oud huis werd vier jaar geleden een comfortabele vakantiewoning neergezet met deugdelijke materialen voor de komende eeuwen. Het meubilair was simpel en klassiek. De openhaard nam bijna meer ruimte in dan de keuken maar met de eettafel erbij als extra werkblad viel er prima te koken. De fruit- en groentenstallen langs de weg met lokale produkten en een kleine supermarkt vol culinaire delicatessen op een kwartiertje rijden maken de restaurants van Castagneto Carducci bijna overbodig.
Wat het huis voor ons vooral aantrekkelijk maakte was de rust en de vrije ligging. Wandelen naar Castagneto Carducci bleek dankzij de kortere looproute in een half uur mogelijk. In een cirkel van een uurtje rijden was alles voorhanden om uitstekend vakantie te vieren: van druk bezochte zandstranden in het laagland tot stille plekjes tussen de rotsen. Keuze genoeg aan pitoreske bergdorpjes, stadjes en vestingplaatsen en gelukkig was er ook nog een touch van het gewone Italiaanse leven van alledag; bijvoorbeeld voor het station van Donoratico. We hebben genoten!

Mark en Paula
lees meer ▾

Jammer dat het voorbij is


R. Meerveld

Nieuwegein

Verblijfsdatum
juli 2008
Hallo Jan Willem en Muriel,

Wij willen jullie laten weten dat wij het heerlijk hebben gehad in huis Tara in de bergen bij Lucca. Het is een prachtig huis en de beheerder is aardig.
Verder een mooie omgeving en leuke dorpjes in die regio. Wij zijn dan ook helemaal uitgerust en kunnen er weer een jaartje tegenaan.
We zijn al zo lang bij jullie met zeer goede ervaringen, we zullen zeker bij jullie blijven.
Jammer dat het weer voorbij is,maar aan alles komt een eind.
Tot volgend jaar!

Groeten,
Ronald en Anne-Marie Meerveld
lees meer ▾

×
Copyright © 2018 Villagrande.