Over ons
Boeking
Annulering
Adres
 
Over Villagrande
scroll up

Villagrande

Villagrande is in 2001 begonnen met het verhuren van vakantiehuizen in Italië. Villagrande is volledig zelfstandig en heeft zakelijke relaties met partners in heel Italië.
In de loop der jaren van ons bestaan heeft Villagrande een uniek aanbod opgebouwd van accommodaties die zich bevinden aan de kust, aan een meer, nabij interessante steden of op het platteland. Omdat alle huizen bezocht en geïnspecteerd zijn door onszelf of één van onze buitenlands partners kunnen wij u optimaal adviseren. Foto's en beschrijvingen zijn daarom altijd actueel.

Advies

Het is vaak lastig om uit het enorme aanbod van grote touroperators net dat ene vakantiehuis te kiezen. Villagrande doet er alles aan om de informatie op de website volledig en actueel weer te geven. Mocht u toch moeilijk kunnen kiezen, dan kunt u ons voor aanvullend advies altijd contact met ons opnemen via , of telefonisch tijdens kantooruren op 020 693 3045 / 06 1847 7427. Wij zullen ons uiterste best doen uw wensen te vervullen.

Veel plezier bij het uitzoeken van uw vakantie
Jan Willem Knol
Muriel Hoetjes
Jerrol Marten
Paula KoopmanErvaringen en feedback

Velen hebben inmiddels in ons een betrouwbare reisorganisatie gevonden. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Dat betekent dat we ons aanbod constant onder de loupe houden. De reacties van onze klanten zijn daarbij een waardevolle bron van informatie. U kunt zelf uw eigen reactie bij een vakantiehuis plaatsen. Klik daarvoor op de knop 'recensie' op de pagina met detail informatie van het huis dat u gehuurd heeft. Wij zorgen er dan voor dat uw reactie zo snel mogelijk live gezet wordt. Lees deze verhalen van klanten die u voor zijn gegaan. Het geeft u wellicht nog meer inzicht in de werkelijke omstandigheden ter plaatse.
Mocht u even zonder inspiratie zitten - waar zullen we dit jaar eens heen gaan? - dan kunt u ook door alle recensies heenbladeren. Gebruik daarvoor de optie 'ervaringen' in de footer van de pagina.Opmerkingen over de website?

Vragen of opmerkingen over de website horen wij graag op


 
Wat u moet weten bij het maken van een boeking
scroll up

Zoeken

Op onze site kunt u de beschikbaarheid van alle huizen zelf bekijken en vindt u bovendien vaak leuke aanbiedingen. Door het invullen van zoekcriteria kunt u een selectie maken uit het totale aanbod. Hebt u uw keus gemaakt dan kunt u het huis direct boeken of een optie aanvragen door het reserveringsmenu te doorlopen. Het gaat eenvoudig en snel.

Boekingen en opties

Indien u een optie aanvraagt of een boeking bij ons maakt zullen wij altijd eerst ter controle de beschikbaarheid checken bij de eigenaar. Wij streven ernaar u binnen 48 uur de bevestiging van de boeking of optie per mail te sturen. Opties worden standaard 2 dagen voor u vastgehouden.

Boeken en betalen

De huursom is, tenzij anders aangegeven, per week. Binnen 48 uur na uw boeking ontvangt u per mail de boekingsbevestiging en de nota. De administratiekosten, 30% van de huursom en de kosten voor een eventuele annuleringsverzekering dient u binnen 48 uur te voldoen. De resterende 70% dient 8 weken vóór vertrek naar ons overgemaakt te worden.

Administratiekosten

De administratiekosten bedragen € 25, - per boeking. Indien u verschillende accommodaties in achtereenvolgende weken boekt rekenen wij slechts eenmaal € 25, -.

Waarborg en eventuele extra kosten

De vermelde huursom is exclusief eventuele extra kosten die ter plaatste betaald dienen te worden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de kosten voor de eindreiniging, energie, bed- en badlinnen en toeristenbelasting. De waarborg dient u op het moment van aankomst ter plaatste aan de accommodatieverschaffer te voldoen. Deze wordt, na aftrek van de eventuele extra kosten en eventuele schade in/aan de woning, bij vertrek aan u terugbetaald.

Aankomst en vertrek

Tenzij anders vermeld wordt de accommodatie per week van zaterdag tot zaterdag verhuurd. De tijdstippen waarop u de accommodatie kun betrekken, en waarop deze verlaten dient te worden, staan op de website vermeld.

Personenaantal en huisdieren

Op onze site wordt het maximaal aantal personen dat in de accommodatie mag overnachten vermeld. Dit aantal mag slechts na schriftelijke toestemming worden overschreden. Huisdieren mogen, al dan niet tegen vergoeding, slechts worden meegenomen indien dit in de overeenkomst is opgenomen.

Zwembaden

Zwembaden zijn normaal gesproken open van half mei tot eind september, tenzij anders op onze site vermeld. Mocht u buiten deze periode reizen dan raden wij aan om vooraf bij ons te informeren of het zwembad geopend is.

Annuleren

Indien u genoodzaakt bent te annuleren bent u gehouden aan het volgende:
a. bij annulering tot 56 dagen voor de aanvang van de huurperiode: 30% van de huursom.
b. bij annulering tussen 56 en 42 dagen voor aanvang van de huurperiode: 50% van de huursom.
c. bij annulering korter dan 42 dagen voor aanvang van de huurperiode: de volledige huursom.
 
Annuleringsverzekering
scroll up
Europeesche verzekeringen
Een vakantie bespreekt u meestal ruim van te voren. Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren dat uw vakantieplannen in de war stuurt. We raden u daarom aan een annuleringsverzekering af te sluiten. Dat kan via Villagrande. Wij werken samen met de Europeesche verzekeringen.

Lees hier de polisvoorwaarden.
 
Adres
scroll up
Adres
Dorpsstraat 15
1121 BT Landsmeer
Openingstijden
Werkdagen tussen 9 en 17 uur
E-mail

Kamer van Koophandel
(Amsterdam) 34.15.80.90
BTW nr.
NL1847.66.448.B01
Bankrekening
ABN AMRO 51.53.64.827
IBAN
ANL61 ABNA 0515364827
BIC
ABNANL2A
×
Copyright © 2019 Villagrande.