Disclaimer
Informatie op de website
De meeste huizen die op de website staan zijn door ons zelf bezocht. Wij proberen een zo accuraat mogelijk beeld van de werkelijkheid te presenteren door zelf foto's en beschrijvingen van de huizen te maken. Hoewel we bij het maken en onderhouden van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie gedateerd of anderszins niet langer correct zijn. Villagrande kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van de informatie op haar website. Uiteraard zullen wij, zodra wij een fout of onjuistheid bemerken, of hierop worden gewezen, deze verbeteren.

Veranderingen site/aanbod
Villagrande behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande notificatie veranderingen aan te brengen op deze website dan wel op ons aanbod van reisproducten.

Toepasselijkheid algemene voorwaarden
Voor het online boeken van accomodaties zijn de Villagrande huur- en boekingsvoorwaarden van toepassing. Hier vindt u de inhoud van de algemene voorwaarden.

Nieuwsbrief
De e-mailadressen van de abonnees op de Villagrande nieuwsbrief zullen enkel en alleen gebruikt worden voor versturen van de Villagrande nieuwsbrief.
De nieuwsbrief wordt ca. 12 maal per jaar verstuurd.
×
Copyright © 2019 Villagrande.