Op vakantie aan het strand
 

Vakantiehuis aan het strand

Een vakantiehuis aan het strand is voor veel mensen nog steeds de ideale manier om de vakantie door te brengen. Lekker luieren op het strand en heerlijk bijkomen met een goed boek, terwijl de kinderen zich prima vermaken in het zand en aan het water. En mocht u toch nog iets vergeten zijn, geen probleem want u bent zo weer terug bij uw vakantiehuis!

Een vakantiehuis in de buurt van het strand is niet alleen ideaal voor een strandvakantie. Natuurlijk leent het strand en de zee zich ook uitstekend voor allerlei sportieve activiteiten zoals wandelen, vliegeren, beachvolleyballen en kitesurfen. Maar u kunt ook leuke uitstapjes maken, breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan een vuurtoren of ga naar een bijzonder museum of monument. En natuurlijk kunt u lekker uit eten gaan in een visrestaurant aan de boulevard of shoppen in een knusse badplaats. Een vakantie aan het strand kan dus heel gevarieerd zijn! 

Vakantiehuizen, vakantievilla's en appartementen aan het strand boekt u bij Villagrande! 

Als u op vakantie gaat in Italië en in een vakantiehuis in de buurt van het strand en zee wilt verblijven, zijn er mogelijkheden aan de Toscaanse kust, de Amalfi kust en Sicilië. Kortom, zoekt u een vakantiehuis aan het strand dan bent u bij Villagrande aan het goede adres!

Uw ideale vakantiehuis aan het strand vindt u gemakkelijk door bij de verfijning van uw zoekopdracht naar uw vakantiehuis aan het strand  “max. 1 km. van zee”  aan te vinken.

Klik hier voor alle vakantiehuizen die op maximaal 1 km. van het strand liggen.

×
Copyright © 2019 Villagrande.