Vakantiehuis in Frankrijk

Frankrijk is een ideaal land voor vakantiehuizen en daarmee al vele jaren een zeer geliefde vakantiebestemming. Geen één vakantiehuis in Frankrijk is het zelfde, door de grote variatie in landschappen, prachtige steden, pittoreske dorpjes, grote rivieren, talrijke meertjes, langgerekte stranden en de heerlijke Franse keuken met wereldberoemde wijnen, kan dit land aan alle wensen van een vakantiehuis voldoen.

Daarbij zijn onze vakantiehuizen in Frankrijk uitstekend met de auto te bereiken en zijn er ook steeds meer goedkopere vluchten op steden aan de Cote d’Azur, de Atlantische kust, maar ook naar bijvoorbeeld de Dordogne. Of reist u liever per trein? Er zijn diverse internationale treinverbindingen vanwaar u kunt door reizen naar uw vakantiewoning.

Langs de zuidoostkust heerst een mediterraan klimaat, met warme droge zomers. De Cote d’Azur is het zonnigste gedeelte van Frankrijk. Hier kunnen de temperaturen ’s zomers flink oplopen!

Vakantiehuizen, vakantievilla’s met zwembad, gîtes en appartementen boekt u bij Villagrande

Villagrande heeft een groot aanbod vakantiehuizen in bijna alle regio’s van Frankrijk. Van luxe vakantievilla’s met privé zwembad in Zuid Frankrijk, sfeervolle gîtes in de Périgord, vrijstaande vakantiehuizen aan zee in Normandië of Bretagne of een appartement in kindvriendelijke vakantieparken.

 

 

×
Copyright © 2019 Villagrande.