219

huizen

 

Vakantiehuis in Italie

Wanneer u op zoek bent naar een vakantiehuis in Italië bent u zeker niet de enige. Italie: het favoriete vakantieland van mensen over de hele wereld. Het land heeft dan ook veel te bieden: schitterende natuur, prachtige landschappen, uitgestrekte stranden, authentieke dorpjes en steden. En vergeet vooral het wereldberoemde eten niet, bij een aantal vakantiehuizen is het zelfs mogelijk de verse groenten uit de eigen tuin te halen. Italië biedt gewoon het complete plaatje voor een geslaagde vakantie. Tel daarbij op dat de zon bijna altijd schijnt en het moge duidelijk zijn dat Italie een klein stukje hemel op aarde is, ideaal voor een vakantie in één van onze vakantievilla’s.

Het heeft een prachtige natuur en een kuststrook, die bijna het hele land omringt. Naast de zee is Italie verschillende grote meren rijk. Het Gardameer is waarschijnlijk het meest bekend bij de Nederlanders, maar ook het Comomeer is een bezoek meer dan waard. Onze vakantiehuizen in deze regio zijn dan ook met grote zorg uitgezocht zodat u vanuit de tuin van uw vakantiehuis zo kunt genieten van de prachtige omgeving.

De populairste regio is zonder twijfel Toscane. Bezoek Toscane en u zult zeker niet teleurgesteld zijn: verblijf in een prachtige accommodatie op het platteland tussen de glooiende heuvels, maar bezoek tussendoor wereldberoemde steden als Florence en Siena. Een vakantiebestemming om nooit te vergeten en waar u zeker nog een keer zal willen terugkeren.

Vakantiehuizen, vakantievilla’s met zwembad, agriturismo’s en appartementen in Italië boekt u bij Villagrande.

Villagrande heeft een groot aanbod van diverse accommodaties door heel Italië. Van appartementen bij het Comomeer en Gardameer in het noorden, prachtige vakantievilla’s in Toscane, tot vakantiehuizen met privé zwembad op Sicilië. Bijzonder populair zijn ook de agriturismo’s door heel Italie. U bent hier bij de boer op vakantie en daarom worden deze accommodaties vaak als kindvriendelijk gezien.

Klik hier voor alle vakantiehuizen in Italië

 

×
Copyright © 2020 Villagrande.