Vakantiehuis in Lazio

Een vakantiehuis waarbij u volledig de ruimte om u heen heeft maar toch in de buurt van een grote stad? Dan zit u in een vakantiehuis in Lazio zeker op de juiste bestemming! Met Rome als hoofdstad is het niet verrassend dat de rest van Lazio wat overschaduwd wordt. Doet u echter zoals de inwoners van deze indrukwekkende stad en bezoek ook het buitengebied, hier zult u ontdekken dat deze regio niet alleen bijzonder mooi is, maar tevens een cultureel en historisch feest. Het land is groen en heuvelachtig in het noorden van Lazio, dor, robuust en van een grote schoonheid in het zuiden.

Hoewel de meesten vooral op vakantie naar Lazio gaan om Rome te bezichtigen, is Lazio ook een populair gebied voor een heerlijke strandvakantie. Het grootste gedeelte van de stranden bestaat uit zandstrand, in het zuiden zijn delen van de kust rotsachtig. Osta Lido, op ongeveer dertig kilometer is een van de bekendste badplaatsen, waar u kunt genieten van gezellige barretjes en een vrolijk uitgaansleven. In de omgeving van Gaeta, strategisch gelegen tussen Rome en Napels, vindt u brede en fijne zandstranden aan een unieke beschermde kuststreek, interessant voor zowel de zon- en natuurliefhebber door zijn koralen, zeldzame valken en anemonen.

Het binnenland moet u ook zeker bezoeken tijdens uw vakantie, daar vindt u bijzonder mooie middeleeuwse dorpjes en schilderachtige plaatsjes in het hoge binnenland. Onder invloed van vele vulkaanuitbarstingen ontstond het huidige vruchtbare land, rijk aan wijn- en olijfboomgaarden en fruit- en notenbomen. Ook zijn er veel meren in Lazio en heetwaterbronnen rond Tivoli, Viterbo en Fiuggi.

En dan is er natuurlijk de stad die u moet bezoeken als u een vakantiehuis in Lazio boekt, het bruisende Rome, modern en oud, een stad die niemand onberoerd zal laten. Rome is een van de meest fotogenieke steden ter wereld, niet verwonderlijk met alle schoonheden die de stad te bieden heeft, zoals het Vaticaan, de Trevi-fontein, het Pietersplein, de Spaanse trappen of het Colosseum. Rome zal u nooit teleurstellen, of u bezoekjes brengt aan de toeristische hoogtepunten, of liever luierend op een terrasje verblijft in deze romantische stad.

Villagrande biedt vakantiehuizen, vakantievilla's met zwembad en appartementen in Lazio.

Villagrande heeft in deze regio een aanbod van landelijk gelegen agriturismo’s en diverse vakantiehuizen met zwembad, zowel voor grote groepen, als kleinere vakantiehuizen. Ontdek de rust, natuur en cultuur van deze relatief onbekende streek.

 

×
Copyright © 2019 Villagrande.