11

huizen

 

Vakantiehuis in Florence

Wanneer u een vakantiehuis in Florence boekt bevindt u zich meteen in de hoofdstad van Toscane. Florence, bakermat van de Renaissance, stad van musea, paleizen en kerken herbergt enkele van de grootste kunstschatten van de wereld. De meest populaire en belangrijke bezienswaardigheden in Florence zijn de kathedraal, de doopkapel, de Uffizi, het Bargello en de Accademia. De kerken van Santa Mazia Novella en Santa Croce zijn echte kunstgalerijen en de bibliotheek van San Lorenzo is een prachtige tentoonstelling van het genie Michelangelo. Wanneer u tijdens uw vakantie slentert door de oude straatjes van de stad tot aan de rivier de Arno bereikt u de wereldberoemde Ponte Vechio, steek deze over en ervaar ook het nieuwe gedeelte van Florence. Even een dagje geen musea en monumenten, bezoekt u dan de Boboli-tuinen, aangelegd door de familie Medici volgens de principes van de renaissance, vol kunstig gesnoeide buxushagen, afgewisseld met wildere bosjes steeneiken en veel waterparijen en fonteintjes, of beklim de heuvel naar de kerk van San Miniato voor een betoverend uitzicht over Florence.

Het maakt niet uit hoe vaak u al op vakantie bent geweest in Florence, Florence is een stad waar u nooit uitgekeken raakt!

Vanuit Amsterdam zijn er regelmatig vluchten naar Florence, de tickets zijn niet duur en de luchthaven bevindt zich op slechts 5 km van de stad. Het is belangrijk om te weten dat het belangrijkste historische centrum van Florence relatief klein is, zodat het aan te bevelen is om Florence te voet te bezichtigen. Er is weinig parkeergelegenheid, veel straten zijn alleen toegankelijk voor voetgangers, er zijn veel electrische bussen voor de verbinding van de belangrijkste gebieden in de het centrum.

Villagrande biedt vakantiehuizen met zwembad en appartementen in Florence.

Villagrande heeft in deze regio een aanbod van landelijk gelegen agriturismo’s en vakantiewoningen met zwembad, ook hebben wij enkele stijlvolle stadsappartementen ter beschikking waar u binnen een straal van 500m. schitterende pleinen en winkelstraten vindt. Florence en haar prachtige schatten wachten op uw vakantiebezoek!

×
Copyright © 2019 Villagrande.