8

huizen

 

Vakantiehuis in Montecatini

Als u een vakantiehuis in Montecatini boekt dan viert u vakantie op één van de mooiste plekken binnen Toscane. Toscane wordt ook wel de tuin van Italië genoemd, de Val di Nievole noemt men de tuin van Toscane, een vallei van de olijf en de wijn. Montecatini is gelegen in één van de mooiste hoekjes van dit dal, een bijzonder mooi plekje dus!

Montecatini is één van de belangrijkste thermaalbadplaatsen van Europa, het water in de bronnen heeft een heilzame werking en zorgt voor een optimale ontspanning waarmee u tijdens uw vakantie helemaal tot rust kunt komen. Al sinds de zestiende eeuw komt van men van heinde en verre naar de beroemde spa’s van deze stad.

Het Parco delle Terme verdeelt de stad in een modern en een ouder deel. Van de negen kuurinrichtingen is Tettuccio het bekendst. Dit weelderige gebouw is het symbool geworden van Montecatini Terme. De Terme Leopoldine heeft het uiterlijk van een antieke tempel. Vanuit Montecatini Terme loopt een kabelbaan naar het hoger gelegen Montecatini Alto. Dat is het oudste deel van de stad.

In de omgeving van Montecatini is de natuur bijzonder mooi, ook kunt u het park van Pinocchio bezoeken of het natuurreservaat Padule di Fucecchio. In het gebied zijn mooie authentieke middeleeuwse stadjes en dorpen die het tot een uniek geheel maken. Wij raden u dan ook aan om tijdens uw vakantie in één van onze vakantiehuizen optimaal te genieten van de Toscaanse omgeving.

  

Villagrande biedt vakantiehuizen en agriturismo’s met zwembad in Montecatini.

Villagrande heeft een ruim aanbod vakantiehuizen in Montecatini en omgeving, van charmant agriturismo tot gracieus vrijstaand huis met privé zwembad, mooi gerestaureerd met behoud van authentieke elementen.

 

×
Copyright © 2019 Villagrande.