Vakantiehuis bij Montepulciano

Een vakantiehuis bij Montepulciano betekent een heerlijk verblijf nabij een uiterst aantrekkelijke stad in de prachtige Toscaanse heuvels. De ommuurde stad is gebouwd op de bergkam van Monte Poliziano in het zuiden van Toscane in het hart van de Vino Nobile wijnstreek. Montepulciano is beroemd om niet een, maar twee uitstekende wijnen, Vino Nobile di Montepulciano en Rosso di Montepulciano. De wijnen zijn vol van smaak, het soort dat doet denken aan een beeld van generaties Toscaanse boeren, zittend in de velden, genietend van een maal van cinghiale, oftewel wildzwijn, bereid op traditioneleToscaanse wijze.

Het is een stad van zeldzame schoonheid, vol elegante paleizen, oude kerken, sfeervolle pleinen, verborgen hoekjes en prachtige panorama’s over de omringende valleien. Boven in de stad is het indrukwekkende centrale plein, het Piazza Grande, omgeven door prachtige gebouwen uit de Renaissance. Beneden in de stad ligt de mooie Madonna di San Biagio kerk, een bijzonder mooi bouwwerk uit de late Renaissance met tal van decoratieve elementen.

De strategische ligging van een vakantiehuis bij Montepulciano maakt het tot een perfecte uitvalsbasis om deze mooie hoek van Toscane te verkennen.

 

Villagrande biedt vakantiehuizen en agriturismo’s met zwembad bij Montepulciano

In het aanbod van Villagrande heeft u keus uit een ruim aanbod van vakantiehuizen bij Montepulciano van sfeervolle agriturismo’s tot een stijlvolle villa, destijds gebouwd als residentie van de graaf van Bossona.

 

×
Copyright © 2019 Villagrande.