14

huizen

 

Vakantiehuis Pieve a Presciano

Pieve a Presciano is een klein plaatsje 25 km. ten westen van Arezzo. Het heeft enkele restaurants en levensmiddelenwinkels en ligt op een heuvel. Er is een gemeentelijke tennisbaan aanwezig waar u tijdens uw vakantie gratis gebruik van kunt maken.

Door de ligging op 12 kilometer van de A1 die loopt van Milaan naar Rome is Pieve a Presciano een prima vakantiebestemming voor als u veel steden in de omgeving wilt bekijken. Arezzo is een half uur rijden en binnen een uur bent u in Florence, Siena, Cortona of Montepulciano.

Een bijkomend voordeel van het huren van een vakantiehuis bij Pieve a Presciano is dat al onze huizen op loopafstand van het kleine centrum zijn. U loopt dus ’s morgen naar het dorp voor vers brood en ’s avonds kunt gerust uit eten gaan en de auto thuis laten staan.

Kleine inkopen kunt u doen in Pieve a Presciano, voor grotere inkopen gaat u naar de eerstvolgende grote stad Montevarchi. In Montevarchi vindt u ook een Prada outletstore.

 

Villagrande heeft vrijstaande huizen met privé zwembad en agriturismo's met gedeeld zwembad in Pieve a Presciano

Villagrande heeft een ruime keuze aan vrijstaande huizen met privé zwembad en agriturismo's met gedeeld zwembad in Pieve a Presciano. De huizen zijn aangenaam ingericht en liggen op de heuvel waardoor u een prachtig uiticht op het dal hebt.

 

Klik hier voor ons complete aanbod vakantiehuizen in Pieve a Presciano

 

×
Copyright © 2019 Villagrande.