6

huizen

 

Vakantiehuis bij Viareggio

In een vakantiehuis bij Viareggio bent u in het juiste gebied voor een echte Italiaanse strandervaring. Lange kleurrijke rijen ligstoelen en parasols op het strand en een lichte zeebries maken het een bijzonder aangename plek voor dagenlang lekker luieren aan zee, zo nu en dan onderbroken voor een het bouwen van een zandkasteel of een partijtje beachvolleybal.

U kunt hier heerlijk over de mooie boulevard met vele exclusieve winkels, bankjes, eettentjes en palmbomen flaneren en daarna gezellig op een van de vele terrasjes neerstrijken voor een espresso of een voortreffelijk glaasje Italiaanse wijn. Of heerlijk verse vis eten in de gezellige haven vol dure jachten.

In de levendige badplaats Viareggio is het niet alleen in zomer feest, in deze stad wordt een van de grootste carnavalsfeesten van Italië gevierd. Dit uitbundige festijn trekt jaarlijks meer dan een miljoen mensen naar de stad voor de gemaskerde bals, uitgebreide parades, theater, muziek en andere evenementen. Er is zelfs een carnavalsmuseum in de stad. Naast het carnaval is er het jaarlijkse Puccini festival, de feesten ter ere van deze beroemde componist duren van half juli tot eind augustus.

In het binnenland achter de kustlijn wachten het mooie Toscaanse heuvel- en berglandschap en enkele van de mooiste steden van de wereld zoals Pisa, Florence of Lucca. Een vakantiehuis bij Viareggio is een uitstekende uitvalsbasis om deze prachtige en interessante streek te ontdekken!

 

Villagrande biedt vakantiehuizen met zwembad en agriturismo’s bij Viareggio

Villagrande heeft een interessant aanbod van vakantiehuizen met privé zwembad en agriturismo’s met gedeeld zwembad in de omgeving van Viareggio.

 

 

×
Copyright © 2019 Villagrande.