Vakantiehuis Citta della Pieve

Wanneer u een vakantiehuis in de omgeving van Citta della Pieve boekt dan brengt u uw vakantie door op een gunstige plek, niet ver van de A1 die Florence en Rome met elkaar verbindt. De stad ligt circa 20 kilometer ten westen van het Trasimenomeer op de grens van Umbrie en Toscane. Bezienswaardige plaatsen als Montepulciano, Pienza, Perugia en Orvieto zijn vanaf hier goed te bezoeken. Maar zelfs Rome behoort tot de mogelijkheden. Binnen twee uur rijden bent u in deze beroemde en romantische stad. Mocht u Rome tijdens uw vakantie willen aandoen raden we u echter aan de trein te nemen vanaf Chiusi, dit is veel sneller en eenvoudiger.

Citta della Pieve is een middeleeuwse stad met zo’n 8.000 inwoners en kent een gezellig centrum met restaurants, winkels en bars. Bijzonder is de Duomo uit de 12e eeuw waar u twee panelen van de schilder Pietro Vannucci, beter bekend als Perugino, kunt bekijken. En wist u dat Citta della Pieva het smalste steegje van Italië heeft? De Vicolo Baciadonne is slechts 43 centimeter breed!

 

Villagrande biedt vakantiehuizen met privé zwembad en agriturismo's met zwembad bij Citta della Pieve

Villagrande heeft een mooi aanbod van vakantiehuizen met privé zwembad en agriturismo's rond Citta della Pieva. Heerlijk als rustige thuisbasis van waaruit u uitstapjes kunt maken naar de grotere steden in de omgeving.

 

Klik hier voor al onze vakantiehuizen in de buurt van Citta della Pieve

  

×
Copyright © 2019 Villagrande.