Vakantiehuis bij Perugia

Wanneer u een vakantiehuis bij Perugia boekt, dan brengt u uw vakantie door dichtbij een gezellige en bruisende universiteitsstad met tal van bezienswaardigheden. Perugia is één van de bekendste steden van Umbrië en bevindt zich in het hart van Italië, 25 kilometer ten oosten van het Trasimenomeer. Het is een stad vol met musea, kerken, historische gebouwen en twee universiteiten geven de stad een levendigheid die ontbreekt bij veel van zijn slaperige buren. In het hart van Perugia is het Piazza lV Novembre, een groot open plein met in het centrum de Fontana Maggiore, een van de bekendste fonteinen van Italië. Deze fontein is gemaakt van roze en witte steen en versierd met ingewikkeld gesneden panelen die de maanden van het jaar voorstellen, vergezeld van hun teken in de dierenriem.

Het is heerlijk om hier door de aangenaam schaduwrijke kronkelige straatjes te slenteren of op een gezellig terrasje neer te strijken. Een perfecte plek om te genieten van de heerlijke streekgerechten of een voortreffelijk glas wijn. Bij een wandeling langs de muren aan de rand van de stad heeft u een fantastisch uitzicht op de omringende vallei.

Golf is een snel groeiende sport in Italië, Umbrië is een onverwacht golfers paradijs, ook in Perugia vindt u een prachtige golfbaan. In de zomer trekt het Umbria Jazz Festival veel bekende artiesen en veel publiek.

Er is geen land ter wereld waar de mensen het genieten van goede dingen zo serieus nemen dan in Italië. In een vakantiehuis bij Perugia kost het u totaal geen moeite om u deze mooie eigenschap ook eigen te maken.

 

Villagrande heeft vrijstaande huizen met privé zwembad en agriturismo's met gedeeld zwembad in de omgeving van Perugia

Villagrande heeft een ruime keuze aan vrijstaande huizen met privé zwembad en agriturismo's met gedeeld zwembad.  

 

×
Copyright © 2019 Villagrande.