Op vakantie aan de kust
 

Vakantiehuizen aan de kust 

Voor vakantiehuizen aan de kust bent u bij Villagrande aan het juiste adres. In Frankrijk, Spanje en Italië treft u een groot aanbod vakantiewoningen die pal aan het strand zijn gelegen (zie hiervoor vakantiehuis aan het strand).
Daarnaast kunt u bij Villagrande ook vakantiehuizen huren die wat verder van het strand liggen in het iets rustigere achterland, maar nog altijd op korte afstand van de kust. Klik hier voor een overzicht van alle vakantiehuizen die max. 20 km van de zee liggen: vakantiehuizen aan de kust

Voordeel van deze vakantiehuizen die iets verder van het strand liggen, maar nog wel in de buurt van de kust, is dat er vaak meer ruimte is bij uw villa. Denk bijvoorbeeld aan een grotere tuin, een ruimer terras en meestal een privé zwembad (in Normandie en Bretagne vaak overdekt). Ook de huurprijzen liggen iets gunstiger dan direct aan zee. Wilt u toch een dagje strand? Geen probleem, u bent er zo! Maar als u even geen zin heeft in de drukte van de toeristische badplaatsen, dan kunt u gewoon bij uw vakantiehuis blijven en ‘s avonds lekker de barbecue aansteken.

Villagrande heeft een gevarieerd aanbod vakantiehuizen aan de kust 

Villagrande biedt u de mogelijkheid vakantiehuizen in Italië aan de Toscaanse kust en op Sicilie te boeken.

Klik hier voor een overzicht van alle vakantiehuizen die max. 20 km. van de zee liggen.

×
Copyright © 2019 Villagrande.