Een mooi vakantiehuis voor grote groepen
 

Vakantiehuizen grote groepen

Zoekt u naar vakantiehuizen voor grote groepen? Villagrande heeft vakantiehuizen die geschikt zijn voor 10 personen of meer in Italie, Spanje en Frankrijk.

Als u een vakantiehuis voor een grote groep wilt boeken is het belangrijk om te weten wat precies de samenstelling van de groep is, zodat het beste huis voor u wordt geselecteerd uit het aanbod van vakantiehuizen voor grote groepen.

Gaat u op vakantie met de hele familie bestaande uit meerdere gezinnen en opa en oma? Hoeveel badkamers en slaapkamers wenst u minimaal te hebben? Zijn er kleine kinderen bij in verband met babybedjes, kinderstoelen of de aanwezigheid van een omheind zwembad? Of is er voor de oudere kids juist behoefte aan allerlei leuke activiteiten in de omgeving? Of gaat het om grote groepen vrienden die graag in de buurt willen golfen of tennissen?

Onze vakantiehuizen voor grote groepen zijn primair gericht op gezinnen met kinderen of volwassenen. Groepen jongeren zijn in veel gevallen niet toegestaan in onze vakantiehuizen en dit dient uitsluitend op aanvraag en in overleg met de eigenaar te worden gereserveerd.

Ook voor zakelijke bijeenkomsten kunt u grote vakantiehuizen huren bij Villagrande. Bij sommige vakantievilla’s is het mogelijk om extra diensten bij te boeken zoals bijvoorbeeld een privé kok, kook- of taalcursussen. Of een extra tussentijdse schoonmaak met een was-en strijkservice. Uiteraard moet er WIFI aanwezig zijn.

Vakantiehuizen, vakantievilla’s en appartementen voor grote groepen boekt u bij Villagrande!

Villgrande heeft een uitgebreid assortiment aan vakantiehuizen geschikt voor grote groepen. Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar vakantiehuizen voor grote groepen!

 Klik hier voor alle vakantiehuizen grote groepen

×
Copyright © 2019 Villagrande.